Kattenitems + winactie

Al bijna twee maanden loopt hier een kat rond in huis. Mijn vriend en ik hebben meerdere kattenspullen aangeschaft om het onze vierpotige vriendin goed naar haar zin te maken. Nou ben ik al langer een echt kattenmens en heb ik door de jaren heen items verzameld die met katten te maken hebben. In deze post deel ik die graag met jullie.

Zakdoekendoos
Wanneer ik deze precies heb gekocht weet ik niet meer, maar deze schattige doos kon ik niet laten staan toen ik ‘m jaren geleden tegenkwam in een winkel. Toen ik nog thuis woonde, gebruikte ik deze doos niet veel en stond ‘ie vooral voor de sier in mijn kamer. Tegenwoordig wordt de zakdoekendoos zeker wel gebruikt, vooral nu het hooikoortsseizoen weer in aantocht is.

Kattenkussen
Dit kussen zie ik bij meerdere mensen in het interieur. Heel logisch, want het is een perfect kussen voor mensen die van katten houden. Ik vind het kussen ook fijn om in mijn nek te leggen als ik op de bank zit.

Kattenbeker
Deze beker scoorden mijn vriend en ik in een winkeltje in Montmartre. Ik zag deze beker in de etalage staan en wilde ‘m meteen hebben. Hoe katachtiger wil je het hebben? Een beker vol kattenuitspraken.

Kattenhoesje
Bij Hoesjes Outlet mocht ik een telefoonhoesje uitzoeken. Toen ik dit kattenhoesje zag, was ik verkocht. Normaal gesproken heb ik liever een hoes die ook het telefoonbeeldscherm beschermd, maar dit keer viel mijn oog dus op dit hoesje. Het siliconen hoesje past prima om mijn mobiel en ik heb al meerdere complimenten erover gehad. Onder andere voor de iPhone Xr kun je op die website een hoesje uitzoeken (ik heb er eentje met een kat gezien!).

Wil jij nou ook zo’n poezelige telefoonhoes (of een andere, dat mag natuurlijk ook)? Dan is dit je kans. Ik mag van Hoesjes Outlet namelijk een cadeaubon ter waarde van 25 euro weggeven! Laat hieronder of onder deze Instagrampost weten dat je meedoet met de winactie. Volgende week kies ik een winnaar en neem ik contact op.

Sultana wenst jullie veel succes 😉

Heb jij veel items van een bepaald dier in huis?

Liefs,
Marloes


6 Reacties

 1. mei 9, 2019 / 7:11 am

  Oeh, die zakdoekendoos is wel heel erg leuk! Veel leuker dan de tompouce die iedereen tegenwoordig heeft staan;).

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 11, 2019 / 3:47 pm

   Haha, de tompouce zou ook heel goed bij mij passen, maar ik hoef geen twee zakdoekendozen.

 2. Arie
  mei 9, 2019 / 9:43 am

  Ik vind die beker gaaf. Misschien heb ik hem zelfs wel zelf gezien in hetzelfde winkeltje.
  En het poezenkussen (kussen met poezen, maar dan wordt de zin nogal vreemd) is ook tof.
  Ik zou wel een hoesje willen winnen, want morgen wordt mijn nieuwe mobieltje bezorgd. Groetjes, Arie

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 11, 2019 / 3:47 pm

   Toevallig! Leuk dat je meedoet met de winactie 😉

   Groetjes,
   Marloes

 3. Lianne
  mei 15, 2019 / 11:18 am

  Ik doe graag mee aan de winactie! Ben gek op kattenspulletjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.