Foto op schoolplaat

Mijn vriend en ik wonen nu zo’n halfjaar samen in ons huis. Het voelde al heel snel als mijn thuis. Dit kwam onder andere door alle mooie meubels die we hadden gekocht, de planten die overal door het huis staan en de verschillende foto’s die aan de muren hangen.

Schoolplaat
Toen ik de vraag kreeg of ik een foto kado wilde ontvangen, werd ik redelijk enthousiast. Het was namelijk niet zomaar een manier om een foto af te drukken, maar op een schoolplaat! En laten wij nou net in een gebouw wonen dat lang geleden een schoolgebouw was. Dat vond ik wel erg toepasselijk.

Fotokeuze
We hebben al best wat leuke foto’s in ons huis hangen. Twee canvassen met foto’s van onze reis naar Rome. Ook hangen er foto’s op canvas en aluminium in onze hal: een met een gerecht dat mijn vriend ooit heeft gemaakt en twee waarop de keuken te zien is waar mijn vriend een paar jaar geleden werkte. Welke foto zouden we nu kiezen? Na lang wikken en wegen besloten we voor een leuke foto te gaan die we afgelopen september in Parijs maakten. Ik was heel lang geleden een dagje in Parijs geweest en wilde graag de stad een keer goed bezoeken. Op de achtergrond is het Louvre te zien, waar we uiteraard naartoe zijn geweest.

Kwaliteit
Het fotocadeau was al een paar dagen na mijn bestelling thuisbezorgd. Ik werd erg blij van het bubbeltjesplastic waar mijn foto in was verpakt. Niet goed voor het milieu, ik weet het, maar ik ben altijd uren zoet als ik bubbeltjesplastic heb. Van tevoren was ik een beetje bang dat mijn foto onscherp zou zijn, omdat ik ‘m wat lichter had gemaakt met een bewerkingsapp. Gelukkig is alles scherp te zien en komen de kleuren goed tot hun recht op de schoolplaat. We moeten nog wel bedenken waar de deze plaat gaan ophangen, maar dat komt helemaal goed!

Heb jij foto’s in huis hangen?

Liefs,

Marloes

2 Reacties

 1. mei 4, 2019 / 10:34 am

  Supermooi zeg! Ik vind de foto waarop je ‘m vasthoudt ook heel cool, dan zie je hoe groot is is! Mooie herinnering met z’n tweetjes! Liefs!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 4, 2019 / 10:41 pm

   Ahw, leuk om te horen! Wilde graag de foto zo laten zien dat het zichtbaar was hoe groot ie is. Gelukt, blijkbaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.