Nieuwe items in mijn sieradenkist

Hoewel mijn nieuwe ringen nog niet in mijn sieradenkistje zitten, komen ze daar uiteindelijk wel terecht. Van mijn moeder heb ik ooit zo’n mooi doosje gekregen, waarin er een ballerina danst en je muziek hoort als je hem opendoet. Helaas is die functie wel al jaren kapot, maar de herinnering is er nog.

Binnen mijn dispuut is het traditie om sieraden met de totale waarde van 150 euro uit te kiezen als je 21 wordt. Ik ben nog niet jarig, maar aangezien ik al wel een diner heb gegeven, mocht ik nog sieraden uitkiezen. Lang heb ik getwijfeld over wat ik wilde. Een ketting heb ik al (ik draag standaard dezelfde ketting), een horloge aan mijn ene pols en van mijn moeder krijg ik voor mijn verjaardag een slavenarmband voor aan mijn andere pols. Gaatjes in mijn oren voor oorbellen heb ik niet en dat wil ik ook niet. Toen bedacht ik mij dat ik wel wat ringen wilde, want de enige ringen die ik had, heb ik rond mijn tiende uit een speelgoedballenautomaat gehaald.

Nou was het wel leuk dat ik had bedacht dat ik ring(en) wilde voor mijn verjaardag, maar er was zoveel keus online. Ik heb heel mooie ringen gezien, alleen kon je ze dan niet passen. Aangezien ik mijn ringmaat niet wist en nooit echt ringen had gedragen, vond ik het niet slim om ze dan op de gok te kopen. Uiteindelijk zag ik wat mooie ringen bij de juwelier waar ik ook mijn slavenarmband had besteld.

Deze ring zie je ook in de uitgelichte afbeelding bovenaan de post. Het is ook meteen de duurste ring van de drie ringen die ik heb uitgekozen. Dat komt, doordat deze ring van zilver is en die andere ringen niet. De ring viel mij op door het mooie blauwe steentje en de elegantie die ik ‘m daardoor vind uitstralen.

De ring is van het merk Ti Sento en kostte 99,- euro.

Dit zijn twee ringen die ik goed bij elkaar vind passen. Het lijkt mij wel leuk om ringen te kunnen afwisselen, vandaar dat ik dus meerdere ringen heb uitgezocht. Deze twee ringen zijn beide gemaakt van staal, wat ik niet uit vind maken. Ik wilde vooral dat de ringen zilverkleurig zouden zijn, aangezien mijn horloge en ketting ook in die kleur zijn. Wat heel leuk is, is dat ik het steentje van de linkse ring kan veranderen als ik die wil. Als ik de blauwe kleur ooit zat ben, kan ik een nieuw steentje kopen in een andere kleur. Zo heb je eigenlijk meerdere ringen in ÊÊn!

De ringen zijn van het merk Melano en kosten bij elkaar 55,- euro.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe ringen en weet zeker dat ik veel plezier van deze cadeau’s ga hebben. Zo voel ik me al een beetje jarig!

Draag jij vaak/graag sieraden?

X Marloes

16 Reacties

 1. januari 17, 2018 / 9:05 am

  Die ringen van MelanO zijn echt heel leuk! Je kan ook die ringen aan een vinger tegelijk dragen? Doe ik ook! 🙂

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 17, 2018 / 9:37 am

   Jaa, die ga ik ook tegelijk dragen 🙂 Heb jij ook zo’n ring waarvan je het steentje kan verwisselen?

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 17, 2018 / 9:22 pm

   Dankje! 😄

 2. januari 17, 2018 / 9:20 pm

  Leuke ringen! Ik heb een periode gehad dat ik veel sieraden droeg maar tegenwoordig draag ik standaard mijn pandora armband en een horloge en meer niet 🙂

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 17, 2018 / 9:23 pm

   Dankje! Oh, zo’n armband van Pandora is ook heel mooi! Ik heb nog ergens een mooie bedelarmband. Die moet ik ook maar weer eens dragen.

 3. januari 18, 2018 / 9:08 am

  Ah wat een mooie ringen! Zelf draag ik eigenlijk nooit ringen.. maar de rest van de sieraden in overvloed (kettinkjes, oorbellen, horloge, armbandjes)

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 18, 2018 / 9:06 pm

   Ik was eerst ook niet van de ringen, maar ben blij dat ik ze nu wel heb!

 4. januari 18, 2018 / 12:40 pm

  Mooie ringen! Ze passen goed bij elkaar.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 18, 2018 / 9:06 pm

   Dankje! Ik ben er erg blij mee 🙂

 5. januari 19, 2018 / 5:57 pm

  Wat een mooi ringen zeg! Ik vind ze ook goed bij elkaar passen; ik vind dat zo een leuke trend ringen stapelen, ik heb zelf alleen maar mega ringen van buddha to buddha maar de ringen van Pandora spreken mij erg aan! <3 Volgens mij ben ik sowieso een sieraden junkie.. hihi

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 19, 2018 / 6:09 pm

   Aaah dankje! 🙂 Die ringen van Buddha to Buddha en Pandora zijn ook erg mooi!!!

 6. januari 21, 2018 / 9:03 am

  Wat een prachtige ringen! 🙂
  Ik draag altijd dezelfde dingen: mijn trouwring, armbandje die ik maakte bij de babyshower van beste vriendinnetje haar 2de kindje, kleine knopjes oorbellen en 2 grotere ringen in mijn oren. Vooral met werk is het niet handig om meer om te hebben en vind het zat zo. Lekker minimalistisch.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 23, 2018 / 10:44 pm

   Dankje! 🙂

   Oooh, dat klinkt alsof jij ook mooie sieraden draagt! Ik draag verder ook altijd dezelfde dingen, maar een ring wilde ik nog hebben 🙂

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 23, 2018 / 10:41 pm

   Ja, gaaf he! Ook wel een van de redenen dat ik deze heb uitgekozen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.