My life in pictures #1

Het lezen van de ‘my week in pictures’ bij andere bloggers vind ik altijd leuk om te doen. Daarom leek het mij leuk om ook eens zo’n post te schrijven. Ook om zelf te kunnen terugblikken op mijn week en me te realiseren dat mijn week niet alleen bestaat uit studeren en lesgeven.

Zaterdag

Vorige week zaterdag had ik vanuit het niets last van een stijve nek. Ik kon mij niet bewegen zonder dat ik heel erge pijn had. Die dag heb ik dan ook niks anders kunnen doen dan een beetje liggen op de bank. Ik heb die dag wel mijn WhatsApp geüpdatete, want er stond dat dat moest. Nou, had ik dat maar niet gedaan. Die nieuwe emojis vind ik namelijk helemaal niet leuk!

Zondag

Op zondag kon ik al wat meer bewegen en heb ik wat gestudeerd. In de weekenden ben ik bijna altijd bij mijn oma, waar ook mijn kat woont en haar kat ook is. Die leiden mij wel altijd veel af. Zij zorgen ervoor dat ik een kwartier studeer om vervolgens drie kwartier met ze te knuffelen. Ik kan het ze ook niet kwalijk nemen, haha! Mijn oma had ook als cadeautje een Tony’s Chocoladeletter gekocht, omdat ze mij met m’n nekpijn zo zielig vond.

Maandag

Elke maandag (donderdag en vrijdag) heb ik college. Dit was de laatste week voor de tentamenweek, dus dan is het altijd slim om heel goed op te letten bij de colleges. Meestal worden er veel tips gegeven over de tentamens. In de avond maakte ik de couscoussalade waarvan jullie het recept gister konden lezen. Deze was voor herhaling vatbaar en ik maakte hem op vrijdag weer.

Dinsdag

Een gewone stagedag. Ik vind het altijd moeilijk om uit mijn bed te komen, vooral omdat mijn vriend op dinsdag en woensdag vrij is en dan kan blijven liggen. Zoals je kan zien zijn er meerdere wekkers nodig om mij uit bed te krijgen. In de avond aten we pizza. Die hadden we al op voor ik bedacht dat ik er een foto van had willen maken, helaas! Op maandags en dinsdags zijn de meeste pizza’s bij mijn pizzeria 5 euro, wat een extra argument is om dan absoluut pizza te moeten eten.

Woensdag

Na mijn stage had ik een deadline. Mijn vriend had als verrassing lekkere hamburgers voor de late lunch gehaald. Toen ik klaar was met de opdracht, nam mijn vriend mij als verrassing mee naar HMB, een erg luxe restaurant! We hadden een 5-gangenmenu genomen mét wijnarrangement, maar na het vierde wijntje ben ik overgestapt op de thee.


Donderdag

Mijn dag begon met wat dingen inscannen op mijn moeders werk. M’n moeder werkt vlakbij mijn huis en ik had een scanapparaat nodig. Daarna dronk ik met een vriendin wat bij Heilige Boontjes. Zij gaat voor een langere tijd naar het buitenland, maar houdt gelukkig een reisblog bij, zodat haar avonturen te volgen. In de avond kwam ik weer thuis van college en keek ik heel de avond Netflix (in plaats van te leren, niet heel slim).

Vrijdag

Mijn vriend en ik werden wakker gemaakt door luid geboor en getimmer om half acht ’s ochtends!!! Wie bedenkt zoiets? De enige dag in de week dat ik ook een beetje kon uitslapen. Nadat mijn vriend naar zijn werk was vertrokken, was het voor mij ook tijd om naar school te gaan. Ik stapte mijn huis uit en zag echt een super leuke brommer! Samen met een vriendin at ik om kwart voor twaalf een frietje op school, omdat we er echt de behoefte aan hadden. Dat het hele klaslokaal daarna rook naar friet, maakte ons niet veel uit, haha! Meestal eten een aantal klasgenoten dan ook wel een frietje mee, omdat het zo lekker ruikt. De rest van de dag leerde ik wat en in de avond ging ik even naar mijn studentenvereniging.

Dat was wel zo’n beetje mijn week. Ik vind dat ik, ondanks dat ik hier op die momenten niet echt bij stilsta, nog best veel foto’s maak van dingen die ik in die week heb/meemaak. Grappig om dat dan zo terug te zien.

Hebben jullie deze week nog wat leuks beleefd?

X Marloes

5 Reacties

 1. november 6, 2017 / 12:37 pm

  Ik vind het ook altijd zo leuk om in foto’s iemands week te bekijken 🙂

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 6, 2017 / 11:35 pm

   Ja, leuk is dat, hé? Soms geven de foto’s uit die posts mij ook weer inspiratie (als ze bijvoorbeeld ergens zijn geweest). 🙂

 2. november 7, 2017 / 9:14 am

  Hihi dankjewel voor de mention :). We hadden foto’s moeten maken van de ice tea’s!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 7, 2017 / 9:51 am

   Volgende keer als je in Nederland bent weer! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.