Mijn verlanglijstje 2.0

Sinterklaas en Kerstmis zijn geweest. Oudejaarsavond is alweer bijna. Eind januari komt er ook weer aan en dat betekent dat ik bijna jarig ben! Aangezien ik tijdens de feestdagen geen cadeaus heb gegeven en gekregen, kon ik redelijk makkelijk bedenken wat ik nog zou willen hebben. Al wordt het bedenken van dingen voor op mijn verlanglijstje wel lastiger. Ik heb eigenlijk alles wat ik zou willen hebben al, maar er zijn altijd wel wat spulletjes die ik leuk vind om te hebben.

E-reader
In mijn vrije tijd lees ik graag boeken. Ook vind ik het fijn om, voor het slapengaan, nog even te lezen. Helaas heb ik geen nachtlampje naast mijn bed, dus kan ik alleen lezen als het grote licht aan is. Een e-reader zou dus heel goed van pas komen! De Kobo Aura H2O Edition 2* komt er bij veel testen goed uit. Naar deze e-reader gaat mijn voorkeur dan ook uit. Gelukkig krijg ik deze van mijn oma cadeau.

Spellen
Het spelen van bord- en kaartspellen vind ik leuk om te doen. Onder andere Ticket To Ride* staat op mijn wensenlijstje. Een aantal vriendinnen hebben mij verteld dat dit een gaaf spel is. Imploding Kittens wil ik ook graag hebben. Het spel Exploding Kittens is nu mijn favoriete spel en een uitbreiding zal het vast nog leuker maken.

Monstera Deliciosa
Thuis staan er al cactusjes, vetplantjes, een pannenkoekplant, een augurkenplantje en een plantje waar ik de naam niet van weet (het label erop noemde het plantje ‘Groen in pot’). De Monstera vind ik een heel leuke plant die mooi in het huis zou staan. Bovendien zorgt die plant voor meer zuurstof in huis en dat kunnen mijn vriend en ik wel gebruiken (gezien het feit dat er maar één raam is dat open kan).

Poster wijk Rotterdam
Nu ik niet meer in Rotterdam woon, zou ik graag een (kleine) poster van de wijk Delfshaven, in een lijst, willen hebben. Dat is de wijk waar ik heel mijn leven heb gewoond. Een supermooi, historisch stukje Rotterdam. Echt een aanrader om die buurt te bezoeken als je eens een bezoekje brengt aan Rotterdam.

Boeken
Er zijn een heleboel boeken die ik nog wil lezen. Zo heb ik mijzelf het nieuwe boek van Annemerel de Jongh ‘Trainen als een topatleet’ alvast cadeau gedaan. Het boek ‘Babe, you got this; het werkboek‘* wil ik ook graag hebben. Ik raak steeds meer geïnteresseerd in het zakelijke gedeelte van bloggen. Ondernemerschap vind ik een steeds boeiender onderwerp worden. Dit werkboek (in combinatie met die te leuke ‘Babe, you got this’-trui) lijkt mij fijn om in te kunnen vullen en te kunnen lezen.

Halve TCS Amsterdam Marathon
Volgend jaar ben ik van plan in oktober mijn eerste halve marathon te lopen. Het startbewijs heb ik nog niet. Ik hoop heel erg dat dit gaat lukken, maar met hopen kom ik er niet. Het trainen is weer begonnen (ondanks dat het soms fijner is om binnen in mijn warme huis te blijven). Een startbewijs voor deze halve marathon staat nog bovenaan mijn verlanglijstje.

Naast alle bovenstaande verlanglijstwensen, wil ik graag een alpacaboerderij bezoeken. Die dieren zien er zo schattig uit. Ook heb ik mijn eerste verjaardagscadeau al binnen. Geloof het of niet: het is een strijkijzer. Dit had ik nog niet in mijn bezit en wel nodig. Mijn moeder heeft mij daarom een mooi strijkijzer cadeau gegeven. Een strijkplank heb ik uiteraard meteen gekocht.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Liefs,

Marloes


*  Affiliatie links. Dit betekent dat als jij het boek via die link koopt, ik een kleine commissie krijg. Kost jou verder niks, steunt mij wel als blogger. De andere links verwijzen naar de pagina waar ik de afbeelding vandaan heb.

12 Reacties

 1. december 28, 2018 / 10:29 am

  Er staan mooie dingen op je verlanglijstje! Wat leuk zeg, zo’n kaart van de wijk waar je woont! Helaas bestaat zoiets waarschijnlijk niet voor het dorp waar ik vandaan kom. Anders had ik er graag eentje besteld 😉 Die plant is ook gaaf trouwens en goed idee om het startbewijs voor je verjaardag te vragen!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   december 29, 2018 / 8:32 am

   Je kan volgens mij bij een bepaalde website (ik weet niet welke) ook zelf bepalen welk stuk kaart je laat printen. Dan zou het wel van jouw dorp kunnen 😉

 2. december 28, 2018 / 6:31 pm

  Leuke wishlist! De Monstera is inderdaad een toffe plant. Wij zijn er nog steeds erg blij mee. Zo’n poster van een wijk of stad is ook heel leuk!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   december 28, 2018 / 10:14 pm

   Snap dat jullie er nog steeds blij mee zijn! Jullie Monstera ziet er ook erg mooi uit 🙂

 3. december 28, 2018 / 10:07 pm

  Ticket to ride heb ik ook gekocht, wat een tof spel is dat zeg. Ik heb Amerika en mijn vriendin had Europa, die is net wat makkelijker. Amerika is wat lastiger ook qua puntentelling is die anders. Wat een heerlijke wishlist zeg

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   december 29, 2018 / 8:35 am

   Goed om te weten, haha! Dan ga ik voor de Europese versie 🙂

 4. december 29, 2018 / 10:51 am

  Die posters van wijken zijn altijd zo tof! Ik heb er 2 van Londen, helemaal blij mee nog steeds. Leuke items heb je op je wishlist staan.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 2, 2019 / 9:05 am

   Ah, leuk! Sowieso staat naar Londen gaan nog op mijn wishlist. Ben er ooit vier dagen geweest, maar ik wil er zeker nog eens naartoe!

 5. december 29, 2018 / 4:18 pm

  De Monstera is inderdaad een hele leuke plant! Ik heb inmiddels ook de Monstera Monkey Mask met gaatjes in het blad. Ik ben nog steeds onwijs blij met mijn plattegrond van Malmö. Het is echt een eye-catcher. 🙂

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 2, 2019 / 9:04 am

   Oeh, heb ‘m even opgezocht op Google en die ziet er ook heel leuk uit! 😊

   Dat geloof ik graag. Lijkt me ook gaaf om daarheen te gaan.

 6. december 30, 2018 / 11:22 pm

  Ah wat een superleuk lijstje! Ik heb goede verhalen gehoord over Ticket to Ride, blijkt erg leuk te zijn! Ik wil zelf ook nog een monstera plant 😀

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 2, 2019 / 9:03 am

   Dankje! 😊 Ja, iedereen die het kent, vertelt er super enthousiast over. Hahah, leuk ziet die eruit he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.