Mijn verjaardag | De cadeautjes die ik heb gekregen

Vorige week vrijdag was ik jarig en werd ik 21 jaar oud! In de ochtend kwamen mijn ouders naar mij toe met een verjaardagsontbijt. Mijn vriend was ook bij mij. Wat leuk was: mijn ouders hadden alle producten gratis gekregen, omdat ze de vierde in de rij waren bij de Jumbo. En de Jumbo zegt dat je dan normaal gesproken je boodschappen gratis krijgt. Ik heb tot nu toe alleen maar meegemaakt dat de werknemers van de Jumbo tegen je begonnen te schelden en te schreeuwen. Dus het was een hele verrassing dat mijn ouders ze wel gratis hadden gekregen (mijn moeder laat zich niet zo snel overrompelen). Een goed begin van de dag dus!

Na het ontbijt, gingen mijn vriend en ik naar Breda toe. Daar bleven we slapen in het Golden Tulip-hotel. We verbleven in de allermooiste kamer, maar daar zal ik ergens deze week nog wel iets over posten. Ik ben ook erg verwend qua cadeautjes en die wil ik graag met jullie delen.

Cluse horloge

Van mijn oma had ik al een paar maanden geleden een horloge gekregen van het merk Cluse. Dit draag ik bijna dagelijks, want ik vind het fijner om de tijd hierop te zien (vooral wanneer ik lesgeef) dan dat ik op mijn mobiel moet kijken.

Sieraden

Bij mijn dispuut is het traditie dat je voor een bepaald bedrag zelf sieraden mag uitzoeken. Ik ben voor drie ringen gegaan, waar ik heel blij mee ben. De ringen wissel ik een beetje af, ik draag ze niet allemaal tegelijk.

Slavenarmband

Mijn moeder heeft mij een heel persoonlijk cadeau gegeven. Wij hadden namelijk rond mijn tiende (denk ik) afgesproken dat als ik tot mijn 21ste nooit zou roken, ik iets moois qua elektronica mocht uitzoeken. Op die leeftijd had ik het al helemaal voor ogen dat ik dan de allernieuwste Nintendo DS of Wii zou uitzoeken. Nu wilde ik dat niet meer (logisch, hihi). Ik wilde een persoonlijker cadeau. Een vriendin van mij heeft als traditie binnen haar jaarclub dat iedereen een gegraveerde slavenarmband krijgt met de naam van hun jaarclub als ze 21 worden. Dat bracht mij op het idee dat ik een slavenarmband wilde met daarin mijn geboortedatum en geboortetijd. Een heel mooi cadeau.

Fashioncheque

Van een vriend en vriendin heb ik een fashioncheque gekregen. Een leuke bon die je op best veel plekken kan uitgeven. Die komt altijd wel van pas!

Happy Socks

Mijn stiefvader had drie paar Happy Socks voor mij gekocht! Super lief. Ik vind die sokken toch altijd zo leuk. Ze maken elke outfit echt af. Ik zag ook dat Happy Socks nu een limited edition collectie uit heeft gebracht met tekeningen van Keith Haring (een van mijn favoriete kunstenaars!!!). Dus binnenkort nog even nieuwe sokken kopen.

Playstation 4

Het gaafste cadeau heb ik van mijn vriend gekregen: een Playstation 4. Hij twijfelde tussen een dagje Parijs of deze spelcomputer, omdat ik heel graag een keer naar Parijs wil en we een Playstation zouden kopen als we gaan samenwonen. We wonen praktisch al samen en uiteindelijk is mijn vriend dus voor dit cadeau gegaan. Super gaaf. Het is echt lekker om na een lange school- of lesgeefdag even te ontspannen met zo’n spelcomputer. We hebben nu de spellen That’s you!, Assassins Creed Unity en GTA V. Ik vind de laatste het leukst, omdat je gewoon een beetje doelloos rond moet lopen met makkelijke missies tussendoor.

Als jullie nog tips hebben voor leuke Playstation 4-spellen hoor ik het graag! πŸ™‚

Wat vind jij het tofste dat je ooit voor jouw verjaardag hebt gekregen?

X Marloes

Dit is ook leuk voor jou

18 reacties

  1. Gave cadeautjes! En gaaf dat je van je vriend gewoon een Playstation kreeg, zeg. Daar heb je dan toch ook wel wat langer plezier aan dan aan een dagje Parijs natuurlijk. Geniet er van, zou ik zeggen πŸ™‚

    1. Ja, dat is een van hun services. Alleen krijg je het nooit gratis. Ze halen vaak nog de manager erbij die je er dan uit zet πŸ™„ Dus het was echt een verrassing dat mijn moeder ze gratis meekreeg, haha!
      Ben heel blij met de cadeau’s!

  2. Nog gefeliciteerd! Heel gaaf dat je een PS4 hebt gekregen. Ik ben zelf meer van de xbox, maar ook heel erg fan van alle GTA spelletjes. Weet niet of Playstation het heeft, maar ik vind Saints Row ook heel gaaf en Bioshock. (Denk het niet…slechte tips haha)

    1. Dankje! Ik heb de spelletjes even opgezocht en volgens mij zijn ze er ook voor de PS4!! Morgen maar even wat meer in verdiepen. Toch niet zulke slechte tips πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.