Mijn (foute) kersttruiencollectie

Vanaf het moment dat ik de eerste film over Bridget Jones zag, was het mijn doel om ook zo’n kersttrui ergens te scoren. Dat was zo makkelijk nog niet, want het is nog niet heel lang geleden dat de kersttruien pas echt ‘in’ kwamen. In 2014 was ik op bezoek bij een vriendin die in Dublin studeert. In de Marks & Spencers zag ik toen een heel mooie trui hangen. Ik twijfelde eerst of ik ‘m zou kopen of niet, want hij kostte volgens mij zo’n 45 euro. Na wat wikken en wegen en rondappen, kocht ik ‘m toch. En wat ben ik er blij mee. Mijn kersttruiencollectie is uitgebreid tot drie truien.

Vorig jaar had mijn oma een heel leuke kersttrui gezien op de mannenafdeling van de C&A. Ze twijfelde toen of ze hem voor mij moest kopen, want het was officieel een mannentrui. Samen zijn we toen naar de stad geweest en kochten we ‘m toch maar. Dit jaar kreeg mijn vriend vrij om kerstavond samen met mij te vieren. Ik wilde heel graag een matching kersttrui met hem dragen. Na lang zeuren, ging hij akkoord. Wel met de voorwaarde dat ik de truien zou uitzoeken en kopen. Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen! Uiteindelijk vond ik twee leuke kersttruien die in onze maten beschikbaar waren.

De kersttrui met het rendier heb ik in 2014 gekocht, die middelste heb ik vorig jaar gekregen en de rechtse heb ik laatst voor mijn vriend en mij gekocht. Uiteraard hebben we ook samen een foto gemaakt en die op Facebook neergezet met een kerstwens erbij. Ik had ervoor gezorgd dat dat bij onze deal hoorde, hihi.

Nou zien die foto’s er natuurlijk leuk uit met die lichtjes erbij, maar ik zal jullie even vertellen hoe niet leuk het was om de foto’s te maken. Ik wilde dat het er wat kerstiger uit zou zien met die truien. En deze lampjes hangen sinds kort in mijn woonkamer. Alleen was het probleem: hoe krijg ik die truien goed met de lampjes op de foto? Antwoord: met washitape. Dat was zo makkelijk nog niet. De ene trui hing en dan hing ik de volgende op, waarna trui één op de grond viel. Ik werd er helemaal chagrijnig van, maar ik wilde ze per se zo op de foto hebben. Uiteindelijk is dat gelukkig ook gelukt, zoals jullie kunnen zien! De foto hieronder laat mijn struggles zien.

Ik wens jullie allemaal mooie kerstdagen toe!

Hebben jullie ook een leuke kersttrui?

X Marloes

7 Reacties

 1. december 25, 2017 / 10:19 pm

  Zalig! Ik heb er ook eentje met een kerstman (en het hoofd van de kerstman is mijn hoofd dan, haha) en eentje met ‘gingle bells’ en twee flessen gin op, haha!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   december 25, 2017 / 10:21 pm

   Hahahah, vooral die tweede lijkt me echt fijn om te hebben. Meteen een extra smoes om gin tonics te drinken 😉

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   december 26, 2017 / 11:19 am

   Daar moet je iets aan veranderen, hoor! 😱

 2. december 26, 2017 / 12:53 pm

  Hahahaha, fotograferen voor blogartikelen is soms echt stressvol! Ik moest echt lachen om je artikel, heerlijk! Ik heb trouwens ook geen foute kersttrui, maar ik weet niet of ik dat ooit kan kopen hahaha!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   december 26, 2017 / 3:22 pm

   Het was zo frustrerend, maar het moest en zou lukken, hahaha!

 3. januari 2, 2018 / 10:40 am

  Haha het is wat met dat fotograferen op donkere dagen. Hier schijnt de zon nu, daar ga ik zo even gebruik van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.