Jaaroverzicht 2017 | Mijn hoogtepunten

Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat jullie allemaal oud en nieuw helemaal hebben overleefd. Een nieuw jaar, tijd voor nieuwe herinneringen. Ik vind het toch nog leuk om even terug te kijken naar het vorige jaar. Afgelopen jaar is er weer veel gebeurd. Er zijn veel mooie herinneringen gemaakt. Op elke maand van 2017 kan ik wel terugkijken met een glimlach. Om de mooiste dingen uit te lichten, leek het mij leuk om een overzicht te maken van 2017 met de hoogtepunten uit mijn jaar.

26 januari
Mijn verjaardag! Deze dag had ik eindelijk eens vrij, normaal gesproken heb ik tentamens op mijn verjaardag. Ik hoop dat ik dit jaar ook weer vrij ben op mijn verjaardag. Ik vierde mijn verjaardag door met mijn vriend naar het kattencafé in Rotterdam te gaan. Dat was echt heel leuk!

14 februari
Op Valentijnsdag haalde ik mijn rijbewijs! Wat was ik blij. Na twee keer gezakt te zijn voor het theorie-examen, had ik niet durven hopen dat ik het praktijkgedeelte wel in één keer zou halen. Toch lukte het me op deze mooie, zonnige ochtend.

24 tot en met 30 april
De mooiste vakantie van het jaar. Samen met mijn vriend ging ik een volle week naar Rome. Voor mij was het de tweede keer in deze mooie stad, voor mijn vriend de eerste keer. Ik had de vliegtickets zo geboekt, dat we op maandag redelijk op tijd aankwamen in Rome en zondag pas aan het eind van de dag terugvlogen. 

10 tot en met 12 juni
Mijn moeder en ik gingen een weekendje naar Groningen. Ik wilde wel eens zien waar zij ooit had gestudeerd. Naast dat we de stad bezochten, brachten we ook een bezoekje aan de hunebedden die er vlakbij stonden.

31 juli tot en met 7 augustus
Samen met mijn dispuut ging ik op vakantie. De bestemming? Valencia. Wat was het warm!!! We hebben gezwommen in de zee en in een zwembad, geshopt, zijn op kroegentocht geweest en hebben heel veel drankjes gedronken.

16 september
Het begin van mijn blog. Op 16 september plaatste ik mijn eerste bericht. Na een paar weken bloggen, ben ik overgestapt op een webhost, zodat ik meer mogelijkheden had voor mijn layout en een echt, eigen domein had.

6 tot en met 9 oktober
We hadden behoefte om een weekendje weg te gaan, dus mijn vriend had voor dit weekend een mooi huisje van Centerparcs geboekt. Dit was de eerste keer dat ik in zo’n park sliep. Ook zag ik voor het eerst eekhoorns.

12 december en 20 december
Op 12 december ging ik met mijn vriend naar The Lion King! Hier wilde ik echt al jaren heen, tijdens Black Friday was er twintig euro korting op elk kaartje dus ik zag mijn kans schoon. De 20e gingen mijn stiefvader en ik naar West Side Story. Vooral het dansen vond ik erg indrukwekkend.

Er zijn nog veel meer leuke dingen het afgelopen jaar gebeurd, maar dit zijn toch wel echt de hoogtepunten uit mijn jaar. Voor komend jaar staan er weer heel veel leuke dingen op de planning, maar daar lezen jullie tegen die tijd wel over!

Wat waren jouw hoogtepunten uit 2017?

X Marloes

8 Reacties

 1. januari 2, 2018 / 8:46 am

  Klinkt als een superleuk jaar! De beste wensen voor 2018 🙂

 2. januari 2, 2018 / 10:48 am

  Erg leuke reizen heb je gemaakt. Van Rome was ik ook helemaal weg. Zo’n mooie stad. En wauw, gaaf dat je The Lion King kaartjes met zulke korting hebt kunnen scoren. Altijd fijn om naar zo’n voorstelling te gaan vind ik. Plezant om je hoogtepunten via deze weg ook mee te kunnen ervaren. En een fantastisch 2018 gewenst 🙂

 3. januari 2, 2018 / 7:00 pm

  Leuk! Ik vond Rome echt prachtig, is wel al heel lang geleden bij mij. Naar Valencia ga ik misschien dit jaar, lijkt ook echt een heel leuke stad met veel variatie! Nogmaals mijn beste wensen, op naar een mooi 2018! 🙂

 4. januari 2, 2018 / 7:28 pm

  Wat een mooie hoogtepunten van het afgelopen jaar! Oh, Rome en Valencia in één jaar tijd?! Ik ben jaloers! 😉 Dat zijn namelijk twee van mijn favoriete Europese steden. Heel gaaf ook dat je dit jaar officieel bent begonnen met bloggen! Ik wens je een heel mooi 2018 toe met nog veel meer bijzondere hoogtepunten.

 5. januari 3, 2018 / 9:36 am

  Wauw, wat een leuke dingen heb je meegemaakt! Rome ziet er trouwens echt prachtig uit!

 6. januari 4, 2018 / 3:17 pm

  Wat een leuke uitstapjes heb je gemaakt! Mooi zeg die eekhoorns van zo dichtbij 🙂 Heerlijk in oktober zo in de bossen!

 7. januari 7, 2018 / 2:24 pm

  Mooie hoogtepunten! Rome lijkt me zo gaaf, daar willen we heel graag nog eens naar toe.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 11, 2018 / 9:19 am

   Ik ben er nu twee keer geweest en zou over een paar jaar nog wel weer een keer naar Rome willen. Het is zo’n mooie stad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.