Instagram tag 2018

Gelukkig 2019! Ik hoop dat jullie allemaal heelhuids het nieuwe jaar in zijn gegaan. De een had op nieuwjaarsdag een kater en de ander huppelde alweer vrolijk rond. Ik was de Bob, dus gisteren heb ik nog een rondje hardgelopen om dit jaar goed te beginnen! Bij Samantha zag ik een leuke tag staan die zij weer van Danielle had. Deze Instagram tag leek mij ook leuk om uit te werken.

1. WELKE FOTO KREEG IN 2018 DE MEESTE LIKES?

Deze foto is gemaakt door mijn vriend. Dit was tijdens de LadiesRun in Rotterdam afgelopen juni. Ik liep voor het eerst tijdens een evenement (en voor het eerst een week ervoor) tien kilometer hard. Heel leuk dat juist deze foto de meeste likes heeft gekregen om Instagram. Ik ben afgelopen jaar begonnen met hardlopen en zeker van plan dit komend jaar door te zetten.

2. WAT IS JE ALLERLAATST GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2018?

De allerlaatste foto in 2018 die ik op Instagram plaatste, is deze foto van een deel van de Erasmusbrug. Per toeval maakte ik deze foto. Op de brug was ik aan het filmen voor mijn studie en nog nooit had ik op dit punt stilgestaan. Ik ben best trots op deze foto, haha!

3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2018) PLAATSTE OP INSTAGRAM?

Precies een jaar geleden plaatste ik deze foto om iedereen een gelukkig nieuwjaar te wensen. De foto is al wel veel ouder. Ik gok dat deze foto een jaar of zes geleden is gemaakt, tijdens oudejaarsavond. Sinds eind oktober 2017 heb ik een Instagramaccount voor mijn blog en een aantal weken vond ik het leuk de foto’s zwart-wit online te plaatsen. Dit heb ik halverwege januari losgelaten.

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2018 WAAR JE ZELF OP STAAT?

Hier houd ik de houdoe-deurmat vast die voor de voordeur van het huis van mijn vriend en mij ligt. Ik vind dat dit een van de leukste foto’s is waar ik op te zien ben. We woonden al een tijdje in ons nieuwe huis. Eind oktober heb ik mij ook officieel kunnen inschrijven.

5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2018 KRIJG JIJ TER PLEKKE HEIMWEE?

Bij het zien van deze foto krijg ik meteen heimwee naar de zomer. Op de dag van deze foto aten mijn vriend en ik bij sterrenrestaurant Beluga in Maastricht. Deze gin tonics waren een aperitiefje bij dit fijne restaurant. De hele avond hebben wij heerlijk gegeten. Ik zou het zeker niet erg vinden om hier vaker naartoe te gaan.

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2018 OP INSTAGRAM DEELDE?

Deze crΓͺpes at ik ergens in Parijs. Samen met mijn vriend was ik gezellig een weekendje weg. Ik was nooit echt in Parijs geweest, dus wilde hier al heel lang heen. Wat ik mij nog van deze crΓͺpes kan herinneren, is dat ze heel vullend waren door al die Nutella en slagroom erop. Wel waren ze erg lekker. Het was bij een zaakje vlakbij de Notre-Dame.

7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2018 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?

Ook hier heb ik weer een beetje valsgespeeld. Deze foto met mijn kat Timo maakte ik namelijk al in 2017. Ik vind de foto zo leuk dat ik ‘m op dierendag op Instagram wilde plaatsen (en dat ook heb gedaan).

8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?

De fotobewerkingsapps die ik het meest gebruikte in 2018 zijn Toolwiz Photos – Pro Editor, Preview en (laatst pas ontdekt) Foodie.

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?

De hashtags die ik het vaakst gebruik, zijn #mevrouwmarloes #dutchblogger #nederlandseblogger #blogger en #blog. Die hashtags gebruik ik onder elke foto. Per foto verschilt het dan wel wat de rest van de hashtags zijn.

10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

Net als Samantha kan ik ook niet kiezen welke accounts bij mij favoriet zijn. Er zijn zoveel accounts die ik leuk vind om te volgen. Veel mensen plaatsen regelmatig mooie en leuke foto’s. Kiezen kan ik dus absoluut niet.

Wat is het allerlekkerste gerecht dat jij afgelopen jaar hebt gegeten?

Liefs,

Marloes


Volg jij mij al op Instagram? @mevrouwmarloes

10 Reacties

 1. januari 2, 2019 / 8:31 am

  Wat een leuk overzicht zo door middel van Instagram! Knap hoor, je hardloopwedstrijd! Ik doe het je niet na! De beste wensen voor 2019! πŸ™‚

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 2, 2019 / 9:06 am

   Dankje! 😊 Hihi, je had mij vorig jaar ook niet moeten vertellen dat ik dat zou doen. Dat zou ik niet geloven! Jij ook de beste wensen πŸ˜„

 2. januari 2, 2019 / 12:47 pm

  Altijd fijn, zo’n leuk overzichtje met foto’s. Ben ook zeker fan van Instagram. Mijn favoriete gerecht? Ik ging dit jaar veel naar Bagels & beans, heerlijk<3

  Een fijn 2019 gewenst!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 8, 2019 / 3:28 pm

   Oeh, Bagels & Beans! Ik ben er dit jaar volgens mij twee keer geweest, maar wil komend jaar echt vaker lunchen op die plek. Ze hebben heerlijke gerechten!

   Ik wens jou ook een fijn 2019!

 3. januari 2, 2019 / 10:48 pm

  Die tag blijft leuk! Mijn favoriete gerecht is lastig hoor, ik probeerde zo veel nieuwe en lekkere dingen. De chocokebab was wel echt super!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 8, 2019 / 3:28 pm

   Ohhh, chocokebab klinkt wel echt heel lekker!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 8, 2019 / 3:29 pm

   Vind ik ook! πŸ™‚

 4. januari 7, 2019 / 7:43 pm

  Leuk dat je de tag ook hebt ingevuld πŸ™‚ ik blijf het ieder jaar een leuke tag vinden om in te vullen en om te lezen bij andere πŸ™‚ even een korte foto terugblik op een jaar πŸ™‚

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   januari 8, 2019 / 3:29 pm

   Ja, ik vond ’t echt een leuke tag! Zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar, haha πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.