#getitcovered | Mobieltjes en ik

Als ik na ga denken over mijn geschiedenis met mobieltjes, begint deze ruim elf jaar geleden. Toen kreeg ik mijn eerste telefoon. Niet dat mijn moeder het nodig vond dat een tienjarige zo’n ding had, maar ik woonde in een niet heel goede wijk in Rotterdam en was eens na een verjaardagsfeestje later thuis dan afgesproken. Met een mobieltje kon mijn moeder mij voortaan goed bereiken. Het was een mooie telefoon met zo’n klepje en daarop bloemen. En er was een camerafunctie aanwezig! Heel blij was ik ermee, maar ik gebruikte ‘m zelden.

Een aantal telefoons volgden en toen kwam het moment waarop ik een telefoonhoesje wilde kopen. Ik had namelijk een smartphone, maar opvallende hoesjes waren helemaal in. Na een zoektocht kwam ik toen al uit bij Smartphonehoesjes.nl. Ik wilde namelijk wel een mooi hoesje hebben. Het werden er meteen twee: een siliconen Stitch en een siliconen Minion. Wat waren die hoesjes onhandig, maar wat was ik er blij mee! Op school maakte ik de blits met mijn telefoon. En ik was ‘m nooit kwijt, want die hoesjes waren te groot om over het hoofd te kunnen zien. Na de Samsungs, volgde een Huawei (geen idee welke). Hoe zuinig ik er ook mee was, ook bij mijn Huawei gebeurde iets noodlottigs: ik liet ‘m vallen. Op de bakstenen stoep. Op zijn scherm. Aangezien het repareren ervan heel duur was, besloot ik een nieuwe Huawei te kopen. Hierbij kocht ik direct een hoesje dat mijn mobiel goed zou beschermen.

Voor deze samenwerking mocht ik ook een aantal telefoon accessoires uitzoeken. Dat kwam heel goed uit, omdat mijn huidige hoesje kapot begon te gaan. Daarnaast vond ik het leuk om mijn vriend en mijn moeder ook een hoesje voor hun telefoon uit te laten zoeken. Dit werd in een leuke goodiebag verzonden en aangezien ik de inhoud zo leuk vind, deel ik die met jullie hier in de post.

Telefoonhoesjes

Wat ik net al schreef, was dat ik telefoonhoesjes mocht uitzoeken. Ik wilde het liefst een normale zwarte ‘bookcase’ waar mijn belangrijkste pasjes in kunnen. Het neemt dan wel meer ruimte in beslag, maar ik vind het fijn dat mijn telefoon dan goed beschermd is. Neemt niet weg dat ik mijn telefoon vaak genoeg laat vallen met het hoesje open… Gelukkig breekt het scherm nooit.
Mijn vriend wilde een basic, doorzichtig telefoonhoesje. Zo heeft hij meer grip op zijn telefoon en is het mobieltje iets beter beschermd dan zonder hoesje.

Toen mocht mijn moeder wat uitzoeken. Zij wilde heel graag haar eigen telefoonhoesje ontwerpen. Dit was gelukkig geen probleem en heel makkelijk te doen. Mijn moeder wilde een plaatje van een stilleven op het hoesje (stillevens zijn haar favoriet) en zo gezegd zo gedaan. Even was ik bang dat de pixels heel lelijk zouden worden, maar dit was totaal niet het geval!

Mocht je nou de nieuwste iPhone hebben (ik weet dat er veel iPhoneliefhebbers zijn!), zou ik ook een iPhone Xs Max hoesje kopen. Voor deze telefoon hebben ze veel dezelfde hoesjes als voor andere telefoons. Het zou zonde zijn als je die niet goed beschermd overal mee naartoe neemt.

Handschoenen en powerbank

Na de hoesjes, was het tijd om verder te kijken in mijn goodiebag. Allereerst kwam ik deze leuke #getitcoveredpowerbank tegen! Heel handig, want ik ga binnenkort naar Berlijn met mijn minor en lig dan op een kamer met meerdere studenten. Vast en zeker zullen we te weinig stopcontacten hebben en dan komt die powerbank heel erg van pas.

Daarna zag ik deze handschoenen. De grijze vingertopjes zorgen ervoor dat ik straks in de winter nog makkelijk mijn mobiel kan besturen. Erg fijn, want toen ik de afgelopen winters werd gebeld, duurde het soms erg lang voor ik mijn mobiel kon opnemen (aangezien mijn smartphone niet reageerde op ‘normale’ handschoenen).

Happy plugs

Hoe schattig ziet deze verpakking met oordopjes eruit? Ik ben gek op de rosΓ© gouden kleur. Nou heb ik al witte oortjes, maar die gaan zeker vervangen worden door deze mooie oortjes. Het enige jammere eraan vind ik dat als ik ze ga gebruiken, deze verpakking er een stuk minder leuk uitziet. Misschien stop ik dan mijn witte oordopjes in dit doosje, haha!

Popsocket en linnen tas

Een popsocket ken ik eigenlijk alleen, doordat veel van mijn leerlingen die gebruiken. Ik heb ‘m niet nodig, omdat mijn mobiel al kan staan en stevig vast te houden is door het hoesje. Wel heel handig als je vaak je telefoon uit je hand laat glippen.

De linnen tas komt altijd goed van pas! De mensen die mij kennen, weten vaak dat mijn collectie uit minstens twintig linnen tassen bestaat. Vaak kan ik het niet laten er eentje te kopen als ik ergens een leuke zie hangen.

USB Autolader en audio cable Jack-Jack

De USB Autolader komt goed van pas! Ik heb geen auto, maar mijn vriend wel. Als wij ergens heengaan, komt het regelmatig voor dat een van onze telefoons bijna leeg is. Eerst konden wij het mobieltje dan niet opladen, maar nu wel.

Eerst begreep ik niet echt wat die audio cable is, maar mijn vriend kon het mij uitleggen. Als we het goed hebben, kunnen wij hiermee bijvoorbeeld onze telefoon aansluiten op de auto, waardoor we muziek kunnen afspelen. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd, maar als het lukt, zou het onze frustraties wegnemen. De vorige eigenaar van deze auto heeft er namelijk ooit voor gekozen de smartphone-met-usbkabel-koppelfunctie niet in de auto te laten plaatsen. Hierdoor lukt het ons steeds niet om muziek vanaf het mobieltje te beluisteren via de boxen. Hopen dat het wel lukt met deze kabel!

Portemonnee en stickers

Toen kwam ik deze leuke portemonnee tegen. Het teken van FC herkende ik meteen: Fabienne Chapot! In de portemonnee kwam ik een kaartje tegen waar de tekst op stond dat ‘Fab.’ voortaan ‘Fabienne Chapot’ heet. Ik denk daarom dat dit uit een collectie van een paar jaar geleden komt. Niet dat dit mij verder uitmaakt, want ik hou van het merk!

Op de foto’s zagen jullie ze ook al voorbijkomen, de leuke stickers. Ik denk dat ik er in ieder geval eentje op mijn agenda plak en eentje op mijn bullet journal. De rest krijgt zeker ook een mooi plekje.

Jullie snappen dat het voor mij voelde alsof het Sinterklaas of mijn verjaardag was met al deze goodies. Ik ben er in ieder geval erg blij mee, hihi.

Gebruiken jullie een hoesje voor je telefoon?

Liefs,

Marloes

8 Reacties

 1. Esther
  oktober 16, 2018 / 7:41 pm

  Hi, Wat een verhaal! Als je die ears weer in de verpakking gaat krijgen zou ik dat heel knap vinden! Om op je vraag terug te komen: ik heb een blauwe i-phone met een doorzichte bescherming met ruberre randen, op de voorkant zit een plastic bescherming geplakt, helaas scheef, de verkoper had wat de bibbers. Eerst zo’n chip knippen en dan sticker plakkken,,.,te veel op een drukke zaterdag! 😁 Ik heb zelf de zwarte oren in gebruik, ze doen t perfect! Groetjes

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   oktober 23, 2018 / 9:00 pm

   Haha, ik heb het niet meer geprobeerd! Het was al lastig om de oortjes uit de verpakking te krijgen. Klinkt als een mooi hoesje, ondanks de bibberigheid van de verkoper πŸ˜‰

   Groetjes!

 2. oktober 16, 2018 / 8:29 pm

  Wat een leuk pakket heb je ontvangen. Die oortjes in muzieknootvorm zien er echt tof uit! De oplader voor de auto heb ik ook. Je helpt me er met je artikel meteen aan herinneren dat ik die snel moet gaan gebruiken. Komt supergoed van pas nu met mijn eigen auto πŸ™‚

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   oktober 23, 2018 / 9:04 pm

   Vind ik ook, het leek net mijn verjaardag, haha. Ja, jouw auto ziet er zo vrolijk uit! Die oplader vind ik ook echt handig inderdaad πŸ™‚

 3. oktober 18, 2018 / 10:13 pm

  Wat een leuke post! Ik heb zeker een hoesje om mijn telefoon en dat heb ik altijd al gehad! Het liefst een siliconen hoesje, omdat dat toch wel beter beschermd dan een plastic hoesje! Ik heb laatst nog een nieuwe besteld πŸ™‚

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   oktober 23, 2018 / 9:03 pm

   Dankje! Leuk πŸ™‚ Ik heb het liefst zo’n bookcase, omdat ik het gevoel heb dat mijn telefoon dan in ieder geval goed beveiligd is (al laat ik ‘m dan wel af en toe nog vallen met het hoesje open…).

 4. oktober 21, 2018 / 10:01 am

  Handig pakket! Ik heb ook altijd een hoesje om mijn telefoon ‘nodig’!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   oktober 23, 2018 / 9:02 pm

   Haha, ik ben blij dat ik niet de enige ben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.