Brugge #2 | Het hotel en Brugge

Om elf uur moeten mijn vriend en ik helaas weer uitchecken. Vandaag is de laatste dag van onze vakantie in Brugge. Wat we vandaag gaan doen weten we nog niet, maar het wordt

vast genieten! We hebben vier nachten in een hotel geslapen. Een heel fijn hotel, Monsieur Ernest.

Dit hotel hebben we uitgezocht na veel rond te hebben gekeken op het internet. Uiteindelijk kozen we dit hotel uit, omdat het betaalbaar was, de foto’s er goed uitzagen en er goede reviews waren. Het allerbelangrijkste is dat de kamer schoon was en het bed echt heerlijk lag!

Wanneer je het hotel uitloopt is dit het eerste wat je ziet:

De binnenstad van Brugge is redelijk klein. Het is ook moeilijk om te verdwalen, omdat je steeds op een van de grote pleinen uitkomt als je richting het centrum loopt. Bij mij helpt het ook wel dat mijn vriend een super goed richtingsgevoel heeft.

Het is heel gaaf om te zien wat er nog allemaal van de middeleeuwen bewaard is in dit stadje. Leuk om te bedenken dat het er zo ook honderden jaren geleden een beetje uitzag, op alle auto’s en winkels na.

X Marloes

Dit is ook leuk voor jou

7 reacties

    1. Ja, we twijfelde eerst of we ook ontbijt in ‘t hotel wilde, maar toen zagen we een goede aanbieding!

      Mijn collega’s en ik zeggen nu ook inderdaad al tegen elkaar:’ Over ongeveer 7 weken hebben we alweer vakantie!’ πŸ˜‰

  1. Wauw wat een mooi hotel ook! Ik ben een half jaartje geleden ook een weekendje met mijn vriend naar Brugge geweest, en ik vond het ook echt een prachtige stad! En lekker gezellig. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.