Over mij

Mevrouw Marloes

Mijn naam is Marloes en ik ben een 25-jarige Rotterdamse die in Noord-Brabant is gaan samenwonen. Sinds 2019 ben ik afgestudeerd als docente Nederlands, maar tegenwoordig werk ik als SEO-copywriter bij een heel leuk bedrijf. Taal is zeg maar echt mijn ding en daarom word ik enorm blij van alle teksten die ik tijdens een werkdag en voor mijn blog mag schrijven.

Ik heb al eens eerder blogs bijgehouden. Dat hield ik helaas nooit vol. Mijn laatste blog (voor Mevrouw Marloes) is hier te vinden: Het Stadsmeisje. Die naam vind ik nog steeds tof voor een blog, maar het paste niet bij mijn idee voor Mevrouw Marloes. Op mijn huidige blog wilde ik namelijk vooral schrijven over onderwijsgerelateerde onderwerpen. Al gauw kwam ik erachter dat ik ook over andere dingen wilde schrijven.

Inmiddels blog ik al bijna 4 jaar op Mevrouw Marloes. Wekelijks verschijnt er een blogpost online (vaak op maandag). Als ik meer tijd heb, komt er ook weleens op een andere dag een artikel online. De onderwerpen waarover ik schrijf, gaan vooral over vegetarische en veganistische recepten/producten, kanker, hotspots, sporten, spellen en gelezen boeken.

Over Mevrouw Marloes

Op social media ben ik te vinden op:

Mocht je contact met mij willen opnemen, kan dit via info@mevrouwmarloes.nl.

De privacyverklaring die op mijn blog van toepassing is, is hier te vinden.

Disclaimer: Alle teksten en foto’s op Mevrouw Marloes zijn door mij gemaakt, behalve wanneer anders is aangegeven. Bij het gebruik van mijn tekst en/of foto’s, graag eerst contact opnemen via info@mevrouwmarloes.nl. Mijn naam dient altijd vermeld te worden bij gebruik van de tekst en/of foto’s.

Liefs,

Marloes

2 Reacties

 1. maart 16, 2018 / 10:51 pm

  Je hebt echt een ontzettend leuke persoonlijke blog! Ik vraag me nog wel even af waar je precies les in geeft. Misschien ook leuk om te benoemen? Of lees ik daar nu volledig overheen? En wat heb je een onwijs lief katje!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   maart 16, 2018 / 11:00 pm

   Ahw dankje! 😄 Hihi, dat staat helemaal bovenaan: lerarenopleiding Nederlands 😉

   Liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.