Over mij

Schrijven vond ik als klein meisje al leuk en om die hobby niet kwijt te raken is Mevrouw Marloes er.

Mijn naam is Marloes, een Rotterdamse die in Noord-Brabant is gaan wonen en net is afgestudeerd van de lerarenopleiding Nederlands. Als klein meisje wist ik al dat ik later “iets” met de Nederlandse taal wilde gaan doen. Vanaf mijn negende had ik de droom om naar de School voor Journalistiek te gaan. Deze opleiding heb ik een jaar volgehouden. Het schrijven vond ik heel leuk, maar radio-uitzendingen maken was minder mijn ding. Wel kon ik er mijn creativiteit kwijt.

Op de lerarenopleiding kon ik dat minder. Eerder had ik al eens een blog bijgehouden voor mijn vrienden en familie. Toentertijd (nu zo’n 7 jaar geleden) werkte ik een aantal weken in de zomervakantie op een camping. Daarna heb ik nog eens een blog bijgehouden (die is hier nog terug te vinden), maar ook daar stopte ik mee. Toch miste ik het schrijven en uiteindelijk begon ik met Mevrouw Marloes.

Inmiddels kun je al meer dan twee jaar artikelen op mijn blog lezen over uiteenlopende onderwerpen. Onder andere schrijf ik over boeken die ik heb gelezen, lesideeën en restaurants waar ik heb gegeten. Ik probeer wekelijks een artikel te plaatsen. Dit lukt helaas niet altijd, omdat ik het dan simpelweg te druk heb met andere werkzaamheden.

Op social media ben ik te vinden op:

Mocht je contact met mij willen opnemen, kan dit via info@mevrouwmarloes.nl.

De privacyverklaring die op mijn blog van toepassing is, is hier te vinden.

Disclaimer: Alle teksten en foto’s op Mevrouw Marloes zijn door mij gemaakt, behalve wanneer anders is aangegeven. Bij het gebruik van mijn tekst en/of foto’s, graag eerst contact opnemen via info@mevrouwmarloes.nl. Mijn naam dient altijd vermeld te worden bij gebruik van de tekst en/of foto’s.

Liefs,

Marloes

2 Reacties

 1. maart 16, 2018 / 10:51 pm

  Je hebt echt een ontzettend leuke persoonlijke blog! Ik vraag me nog wel even af waar je precies les in geeft. Misschien ook leuk om te benoemen? Of lees ik daar nu volledig overheen? En wat heb je een onwijs lief katje!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   maart 16, 2018 / 11:00 pm

   Ahw dankje! 😄 Hihi, dat staat helemaal bovenaan: lerarenopleiding Nederlands 😉

   Liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.