Over mij

Schrijven vond ik als klein meisje al leuk en om die hobby niet kwijt te raken is Mevrouw Marloes er.

Mijn naam is Marloes, ik zit in het laatste jaar van de lerarenopleiding en ben daarnaast werkzaam als docent Nederlands op een middelbare school. Om naast studeren en lesgeven ergens mijn creativiteit kwijt te kunnen, ben ik mijn blog begonnen. Het kiezen van een naam voor mijn blog vond ik redelijk lastig, maar om het persoonlijk te houden heb ik gekozen voor Mevrouw Marloes. Het eerste gedeelte, omdat mijn leerlingen mij zo aanspreken. Het tweede gedeelte spreekt voor zich 😉

Eerder heb ik al eens een blog bijgehouden voor mijn vrienden en familie. Toentertijd (nu zo’n 6 jaar geleden) werkte ik een aantal weken in de zomervakantie op een camping. Daarna heb ik nog een blog bijgehouden (die is hier nog terug te vinden). Ik heb geen idee waarom ik met die blog stopte. Waarschijnlijk vond ik dat ik het ‘veel te druk’ had met andere dingen doen.

Inmiddels kun je al meer dan een jaar artikelen op mijn blog lezen over uiteenlopende onderwerpen. Onder andere schrijf ik over mijn hardloopavonturen, lesideeën en boeken die ik heb gelezen. Ik probeer wekelijks een artikel te plaatsen. Dit lukt helaas niet altijd, omdat ik het dan simpelweg te druk heb met andere werkzaamheden.

Op social media ben ik te vinden op:

Mocht je contact met mij willen opnemen, kan dit via info@mevrouwmarloes.nl.

De privacyverklaring die op mijn blog van toepassing is, is hier te vinden.

Disclaimer: Alle teksten en foto’s op Mevrouw Marloes zijn door mij gemaakt, behalve wanneer anders is aangegeven. Bij het gebruik van mijn tekst en/of foto’s, graag eerst contact opnemen via info@mevrouwmarloes.nl. Mijn naam dient altijd vermeld te worden bij gebruik van de tekst en/of foto’s.

Liefs,

Marloes

 

dav

2 reacties

  1. Je hebt echt een ontzettend leuke persoonlijke blog! Ik vraag me nog wel even af waar je precies les in geeft. Misschien ook leuk om te benoemen? Of lees ik daar nu volledig overheen? En wat heb je een onwijs lief katje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.