Waar ik de komende tijd naar uitkijk

De derde maand van 2018 is alweer bijna afgelopen. De lente is aangebroken en vannacht is de zomertijd ingegaan! Ik kan totaal niet omgaan met de klok van mijn oven en magnetron. Dit betekent dat de ene helft van het jaar de klokken goed lopen en de andere helft van het jaar de klokken een uur verkeerd lopen. Geen probleem voor mij, ik onthoud dat wel, hahah!
Voor de komende maanden heb ik weer een aantal leuke dingen gepland staan. Dit leek mij leuk om met jullie te delen. Misschien dat jullie er zelf nog inspiratie uit kunnen halen 😉

Workshop ‘Hoe overleef ik mijn eerste jaar voor de klas?’
Dit is een workshop die georganiseerd wordt vanuit AOb, de Algemene Onderwijsbond. Van deze bond ben ik een paar maanden geleden lid geworden. Zo ontvang ik maandelijks een tijdschrift en worden er redelijk wat workshops georganiseerd waar ik gratis heen kan. Studenten van de lerarenopleidingen kunnen twee jaar gratis lid zijn van deze bond, nog een reden waarom ik lid ben geworden. Het is de eerste workshop van deze organisatie die ik ga volgen. Het lijkt mij erg leuk en leerzaam. Ik loop al drie jaar stage, maar er zijn nog genoeg dingen waar ik tegenaan loop.
Maand: april

Woordnacht
Dit evenement wordt georganiseerd in Rotterdam. Het is bijna zeker dat ik hierheen ga, maar ik moet nog even een kaartje kopen. Tijdens deze dagen worden er verschillende lezingen in heel Rotterdam gegeven, door onder andere verschillende schrijvers. Het lijkt me erg leuk en interessant om hierheen te gaan, ook weer met het oog op lesgeven.
Maand: april

Schilderworkshop
Mijn moeder en ik gaan samen een graffitiworkshop doen. Deze workshop had ik ‘gewonnen’ (moet natuurlijk wel betalen) via een veilingsite. Een aantal jaar geleden hebben we ook al schilderworkshops gevolgd en een andere graffitiworkshop. Zulke dingen vinden we heel leuk om samen te doen. Ik vond het wel eens tijd worden om weer zoiets samen te doen.
Maand: april

The Jane
Samen met mijn vriend ga ik uiteten bij restaurant The Jane in Antwerpen!!! Dit restaurant staat op nummer 54 van de wereld. Hoe gaaf is dat? We gaan twee dagen naar Antwerpen, zodat we niet na het avondeten weer naar huis moeten rijden. Ik ben heel benieuwd naar dit restaurant.
Maand: mei

Weekendje Antwerpen
Met een vriendinnengroep (dispuut) ga ik een weekendje naar Antwerpen toe. Samen met drie andere meiden heb ik dit weekendje mogen organiseren. Toevallig zitten we echt op loopafstand van The Jane, waar ik een week eerder heenga.
Maand: mei

Naar Maastricht
In de zomervakantie gaan mijn vriend en ik twee dagen naar Maastricht. Een stad waar ik nog nooit ben geweest, maar waarvan mijn vriend zegt dat het een heel mooie stad is. Tips voor (hotspots, activiteiten in) deze stad zijn welkom! We overnachten daar in hotel The Dutch. Dit hotel staat al een paar jaar op mijn verlanglijstje, want er is een kamer met jacuzzi en discolicht. Die kamer heb ik dus geboekt 😉 Tegen die tijd zal ik er uiteraard een artikel over schrijven!
Maand: juli

Waar kijk jij de komende tijd naar uit?

X Marloes

9 Reacties

 1. maart 25, 2018 / 10:31 am

  Klinken allemaal als superleuke dingen! Ik vind het echt leuk om af en toe wat dingen over je studie en lesgeven te lezen.

 2. maart 25, 2018 / 11:27 pm

  Wauw, die hotelkamer klinkt wel héél erg gaaf! Wat een fijne vooruitzichten allemaal! Ook die Woordnacht lijkt me wel heel tof.
  Ik zie vooral uit naar komend weekend, omdat ik door Pasen en Goede Vrijdag 4 dagen vrij heb achter elkaar die ik nog helemaal kan invullen zoals ik wil. Heerlijk! 🙂

 3. maart 26, 2018 / 6:41 pm

  Wat super leuk zeg en die kamer klinkt heel tof.. ben benieuwd!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   maart 29, 2018 / 3:12 pm

   Ik ook, hihi 🙂

 4. maart 28, 2018 / 11:31 am

  Oh wat een fijne dingen om naar uit te kijken!

 5. maart 28, 2018 / 7:05 pm

  Leuke dingen om naar uit te kijken! Maastricht ben ik ook nog nooit geweest, schijnt heel leuk te zijn!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   maart 29, 2018 / 3:11 pm

   Ben heel benieuwd naar die stad!

 6. april 10, 2018 / 9:59 pm

  Oh, zo leuk dat je naar The Jane gaat! Ben er vorig jaar geweest en spaar voor een tweede keer, haha. Was. Zo. Gigantisch. Lekker. Vraag me niet meer wat ik precies gegeten heb, maar jezus, wat was dat goed!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 11, 2018 / 10:30 am

   Hihi, dat had ik toen een keer gelezen op je blog inderdaad! Nou ik ben benieuwd! Nog een maand, dan zal ik genoeg foto’s maken om alles te onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.