Shoplog | Mango, Hunkemöller, Happy Socks, H&M, Perry Sport en Blokker

De eerste shoplog die ik op mijn blog plaats! De afgelopen weken heb ik wat (sport)kleding en glazen gekocht die ik tegenkwam in fysieke en online winkels. Tot nu toe heb ik het niet echt nodig gevonden om hierover een shoplog te schrijven, omdat het dan niet heel veel spullen waren. Nu heb ik best wat in

een korte tijd gekocht. Wat glazen en een mok die ik zag en echt moest kopen (ook al heb ik al een grote glazen- en mokkencollectie), ik heb wat sportkleding voor de warmere dagen gekocht en een leuke nieuwe zomerjas! Ook zag ik wat sokken die ik echt niet aan mij voorbij kon laten gaan… Ik moet er wel bij zeggen dat ik sommige dingen heb geshopt tijdens de Glamourday. Bij elk product zal ik erbij zetten hoeveel het heeft gekost en hoeveel ik betaalde. Als ik linkjes naar de items kan vinden, zet ik die erbij.

Mango

Ik wilde al heel lang een jas in deze kleur blauw. Bij de Mango zag ik deze jas voorbijkomen. Het is een vrouwenjas met een herenmodel met schoudervullingen.

Jas – €59,99

(Ik betaalde €47,99)

Hunkemöller

Jullie hebben al kunnen lezen en op Instagram kunnen zien dat ik sinds een paar weken ben begonnen met hardlopen. Aangezien het warmer wordt, wilde ik nieuwe sportshorts kopen. De shorts die ik heb, zijn namelijk al minstens 6 jaar oud. Tijd voor iets nieuws dus! Een vriendin gaf mij tips voor het kopen van een sportshort die ik met liefde met jullie deel: zorg ervoor dat je short uit twee broekjes bestaat, dat voorkomt schuren. Zorg er daarnaast voor dat het broekje een touwtje heeft, zodat het broekje altijd strakker kan. En kijk of het broekje een zakje achter heeft, voor bijvoorbeeld je sleutels.

Sportshort – €24,99

(Ik betaalde €17)

De gehele sportcollectie van de Hunkemöller is trouwens hier te vinden. Ik denk dat ik binnenkort een nieuwe sportbh koop (ik denk dat de sportbh’s die ik nu heb alweer vijf jaar oud zijn), dus die zien jullie zeker ook snel verschijnen 😉

Happy Socks

Deze sokken zag ik voorbijkomen toen ik op de webshop van Happy Socks zat. Ik wilde heel graag deze roze Keith Haring sokken, maar ik twijfelde te lang: ze waren uitverkocht. Toen ik een paar dagen geleden weer op de site zat, zag ik ze weer in mijn maat! De sokken met watermeloenen en bananen vond ik ook erg vrolijk en zomers! 🍉🍌

Watermeloensokken -€9

Bananensokken -€9

Keith Haring – €10

(Ik betaalde in totaal €24,40)

H&M

Weer sokken! Dit keer sportsokken. Ik had ergens gelezen dat het slecht is om met normale sokken te hardlopen. Daar kun je namelijk blaren van krijgen. Deze sokken zag ik bij de H&M en vond ik erg leuk! Als ze bevallen, koop ik zeker weten nog een paar!

Sportsokken – €7,99

Perry Sport

Ik had het geduld niet om te wachten op het sportbroekje dat ik bij de Hunkemöller had besteld, dus bracht ik een bezoekje aan de Perry Sport. Ook met het oog op de Ladiesrun die ik ga lopen, was ik nog naar een roze hemd op zoek. Deze twee items vond ik er leuk en zomerachtig uitzien dus kocht ik ze.

Hemd – €14,99

Sportshort – €29,99

(Ik betaalde €34,99)

Blokker

Toen ik laatst door de Blokker liep zag ik deze glazen en mok staan en ik wilde ze zo graag! Eerst kocht ik van elk glas één exemplaar, maar een paar dagen geleden heb ik nog van elk eentje erbij gekocht. Dat vond ik iets leuker.

Glazen – €1,79 per stuk

Mok – €1,79

(In totaal betaalde ik 12,53)

Zonder korting kostte alles bij elkaar €178,48. Ik betaalde in totaal €144,90. Toch een mooie korting! Voorlopig kan ik er qua sportkleding weer even tegen aan. Ik wil nog wel nieuwe hardloopschoenen, want de schoenen die ik nu heb zijn minstens vijf jaar oud (en dat merk ik ook wel tijdens het lopen). De zomerjas kan ik weer een paar jaar gebruiken en mijn sokkenvoorraad is weer wat vrolijker! Ook mijn glazencollectie is voorlopig goed aangevuld (tot ik weer wat laat vallen).

Wat is jouw meest recente aankoop?

X Marloes

29 Reacties

 1. april 13, 2018 / 9:23 am

  Oh die flamingomok is super mooi! Ik had een paar jaar geleden met valentijn een soort gelijke mok gekregen van mijn vriend maar hij is stuk gegaan toen we verhuisden 🙁 dus ben op zoek naar een vervanger! Misschien moet ik ook maar eens in de Blokker gaan kijken 😀

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 16, 2018 / 6:38 pm

   Als ik jou was zou ik zeker even langs de Blokker gaan 🙂 Voor nog geen twee euro heb je een nieuwe flamingomok 😉

 2. april 13, 2018 / 11:07 am

  Wat een mooie jas! Ik had een pak in exact diezelfde kleur gevonden, voor eindejaarsdingen op school, maar steeds is of de broek of de blazer uitverkocht haha.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 16, 2018 / 6:39 pm

   Dankje! Ahw, dat is echt zo vervelend. Het is natuurlijk ook een risico als je dan de gok neemt om de ene te kopen, want stel dat het andere dan uitverkocht blijft, haha. Succes met je zoektocht nog!

 3. april 13, 2018 / 11:30 am

  Die glazen en die mok zijn echt zo schattig! Ik wil ze meteen gaan kopen, maar ik vrees dat er niet al te veel plek meer is in mijn kast voor al mijn mokken en leuke glaasjes, helaas.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 16, 2018 / 6:39 pm

   Ja hè! Ik heb wat glazen weggedaan om plaats te maken voor nieuwe glazen. Hetzelfde geldt voor de mok 🙂

 4. april 13, 2018 / 5:14 pm

  Happy Socks 😀 Op Instagram al gezegd, maar super leuk 🙂 Die blazer is ook erg gaaf, staat je goed dat kleurtje.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 16, 2018 / 6:40 pm

   Love Happy Socks!!! Ahw, dankje 🙂

 5. april 13, 2018 / 7:27 pm

  Oh wauw die kleur van de jas staat je goed!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 16, 2018 / 6:40 pm

   Hihi dankje!

 6. april 14, 2018 / 4:10 pm

  Wat een heerlijk shoplog! Ik merk echt dat je van kleur en vrolijkheid houdt, love it! De watermeloenen sokken vind ik zo geweldig. En ik hou ook heel erg van die lage enkelsokjes, sport ik ook altijd mee. Als ik dan in de winter weer die lange aanmoet, baal ik weer. Staan ook niet zo charmant als die lage 😉 Je nieuwe sportkleding is prachtig! Liefs!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 16, 2018 / 6:43 pm

   <3

   Ik twijfelde eerst of ik alle drie de paren Happy Socks zou kopen, maar ik heb er zeker geen spijt van! Vandaag zonder sportsokken hardgelopen (want ze zaten nog in de was) en ik heb meteen een blaar... Ik denk nog even liever niet aan de winter, hahah, tegen die tijd moet ik ook maar eens op zoek naar hoge sportsokken (als ik het sporten zo lang volhoud). Dankje, lief van je, Amina!

 7. april 14, 2018 / 5:17 pm

  De flamingo mok is echt THA BOMB! Love it!!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 16, 2018 / 6:43 pm

   Hahah, I know right!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 16, 2018 / 6:43 pm

   Je weet nu waar je ze kunt scoren 😉

 8. april 15, 2018 / 9:09 am

  Zalig, die Happy Socks! Ik heb er geen, maar elke keer ik ze bij iemand anders zie, denk ik: kopen, kopen, kopen! Haha, misschien toch maar eens cliché sokken vragen voor Kerst volgend jaar 😉

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 16, 2018 / 6:46 pm

   Zeker een goed kerstcadeau! Ik heb dit jaar voor mijn verjaardag drie paar gekregen van mijn stiefvader. Daar word je toch meteen vrolijk van 😉

 9. april 15, 2018 / 10:07 am

  Die mok is grappig. Ik zou hem zelf niet kopen, maar wel als cadeautje voor iemand halen. Wel voor wie ik weet wie het zou waarderen. Andersom zou ik niet weten wat ik er mee moet en dan verdwijnt die op de rommelmarkt. Dat is ook weer zonde 🙂

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 16, 2018 / 6:45 pm

   Ah, dat is inderdaad wel zonde als je ‘m zelf niet zou gebruiken! Ik wilde er al best lang eentje, alleen zag ik ze overal voor 20 euro en dat had ik er niet voor over 🙂

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 21, 2018 / 2:34 pm

   Hihi, ja he! Ik had nog geen zomerse glazen en vond deze zo leuk!

 10. april 16, 2018 / 3:39 pm

  Wat een geweldige mok en glazen heb je gekocht! Ik krijg spontaan zin in de zomer.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 16, 2018 / 6:44 pm

   Dankje! Ik ook! Vooral nu met het lekkere weer 🙂

 11. april 19, 2018 / 1:06 pm

  Vooral je aankopen in de blokker zijn echt mijn ding! Ik wil die glazen ook! 😉

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 21, 2018 / 2:32 pm

   Hahaha, ik zou zeggen: ‘Sla je slag!’ 😉

 12. april 20, 2018 / 4:34 pm

  Wat een super leuke items. Ik ben fan van die toffe mok en die fijne, kleurrijke sokken<3

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   april 21, 2018 / 2:32 pm

   Hihi, ik vind sokken met printjes ook altijd zo leuk <3

 13. mei 8, 2018 / 5:48 pm

  Je hebt écht leuke items geshopt! Ik ben helemaal weg van die mok: zo schattig. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.