Naar de bios | The Hustle, Aladdin, The Secret Life Of Pets 2

Eens in de zoveel tijd gaan mijn vriend en ik naar de bioscoop. Deze tijd draaien er nogal wat leuke films die wij graag op het grote scherm wilden zien. Het leek mij leuk om jullie te vertellen waar deze films over gaan en wat wij van de films vonden.

The Hustle
Deze film gaat over twee vrouwelijke oplichters, Penny (gespeeld door Rebel Wilson) en Josephine (gespeeld door Anne Hathaway), die elkaar toevallig ontmoeten. Na wat ruzietjes te hebben gehad, mag Penny bij Josephine in de leer. Zo proberen ze samen foute mannen op te lichten.

Tijdens deze film rolden de tranen van het lachen af en toe over mijn wangen. Wat een goede comedy! Het kan ook niet anders met twee topactrices: Wilson die bekend is door andere comedyfilms en Hathaway die een van mijn favoriete actrices is. Net als je denkt dat de film is afgelopen is er een plottwist die niemand ziet aankomen. Een hilarische feelgood film.
Online zag ik dat de film niet overal goed scoort. Dit is mede omdat het blijkbaar een remake van een film is (“Dirty Rotten Scoundrels”). Die film ken ik dan weer niet, dus ik kan niet vertellen hoe The Hustle is in vergelijking met de eerste film.

Aladdin
Ik denk niet dat ik het verhaal hoef uit te leggen, maar ik zal het toch even in het kort doen: Aladdin, een straatjoch, wordt verliefd op de mooie prinses Jasmine. Om haar hart te veroveren, roept hij de hulp van een geest in. Want: Jasmine moet trouwen met een prins en dat is Aladdin niet.

Disney is veel bezig met het maken van live-actionfilms. Zo zijn onder andere Alice in Wonderland, Beauty and the Beast en The Jungle Book al eens opnieuw gemaakt. Ook Aladdin mocht er nu aan geloven. De afgelopen maanden was ik al erg enthousiast gemaakt door de verschillende filmtrailers die uitgebracht werden. Al vanaf de eerste paar seconden in de bioscoopzaal had ik het gevoel dat ik middenin de sprookjeswereld stond. Het was bijna magisch om deze film te zien. Tijdens de bekende liedjes moest ik mijn best doen om mijn mond dicht te houden. Het enige wat ik jammer vond aan de film was dat er wat liedjes voor Jasmine waren toegevoegd. Deze hadden wat mij betreft weggelaten mogen worden.

The Secret Life Of Pets 2
De eigenaren van honden Max en Duke krijgen een baby. Eerst moet Max niks van baby Liam hebben, maar al snel is zijn hart veroverd. De familie gaat op vakantie naar een boerderij, waar de honden een aantal avonturen beleven. Ondertussen duikt er in de stad een hond op die hulp nodig heeft om een circustijger te bevrijden. Konijn Snowball is niet bang en gaat mee op deze gevaarlijke missie.

Als ik het bovenstaande lees, klinkt deze film echt stom, haha. Maar dit was echt een hilarische film. Eind 2016 zagen mijn vriend en ik het eerste deel in de bioscoop. Toen al besloten wij naar het tweede deel in de bios te gaan, als deze ooit uit zou komen. Alleen al de stem van acteur Kevin Hart, die de tekst voor konijn Snowball heeft ingesproken, maakt dat er in de zaal soms gehuild wordt van het lachen. De film is een echte aanrader voor dierenliefhebbers. Er komen honden, katten, vogels, een cavia en andere dieren in voor.

Binnenkort komt er een live-actionfilm van The Lion King uit. Die wil ik graag in de bioscoop zien. Wel heb ik er bewust voor gekozen om Dumbo niet te bekijken (daar is ook een live-action van gemaakt). Ik weet nog hoe zielig ik dat verhaal als kind vond (ik had de film op video) en kon het niet over mijn hart verkrijgen naar deze film te gaan.

Welke film heb jij voor het laatst in de bioscoop gezien?

Liefs,
Marloes

13 Reacties

 1. juni 11, 2019 / 7:47 am

  The Secret Life of Pets klinkt inderdaad wat fout, maar ook wel heel vermakelijk. Juist omdat het zo fout is ofzo. Films kijken doe ik graag thuis op de bank, dus ik ben nooit in de bios geweest. Ik kan ook zo hardop lachen of stiekem een traantje laten bij een film. Dat doe ik dus graag thuis, maar nu ik dit zo lees bedenk ik dat het eigenlijk ook heel ‘grappig’ is om dat met heel veel mensen in een zaal te doen.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   juni 12, 2019 / 9:01 pm

   Hahahah, ja, het is echt heel vermakelijk! Het is echt heel leuk om met een hele zaal in een deuk te liggen. Bij films met zielige stukjes hoor je ook overal om je heen mensen huilen. Helemaal niet erg!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   juni 12, 2019 / 8:59 pm

   Oeh, die film heb ik helaas (shame on me!!!) nog steeds niet gezien. Binnenkort maar eens doen.

 2. juni 11, 2019 / 9:39 am

  Ohh ik vond Aladdin ook zo’n geweldige film! Ik kende alle liedjes nog (afgezien van de nieuwe van Yasmine inderdaad). Het viel mij ook op dat ze echt een geëmancipeerde Yasmine hadden neergezet, maar op zich was dat dan wel weer modern. Maar ik vond het echt een hele leuke film! Deel 2 van secret life op pets staat nog op mijn watchlijstje, net als The Lion King als die uit is. ❤ Haha

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   juni 12, 2019 / 9:00 pm

   Dat geëmancipeerde vond ik op zich nog wel leuk, maar die liedjes van haar niet, haha. Ik ben ook zo benieuwd naar The Lion King! Weet zeker dat dat een prachtige film zal zijn ❤

 3. juni 11, 2019 / 11:32 am

  Ik moest diep nadenken over je vraag, maarreh, “Fantastic Beasts 2”. Dat is dus alweer even geleden… Maar ik ben sinds een tijdje aan het daten dus het kán haast niet anders of ik zit binnenkort weer eens in de bioscoop, hahaha. 😉 Bedankt voor de tips!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   juni 12, 2019 / 8:58 pm

   Ooooh, die film was echt gaaf, he! Hahah, de bioscoop is altijd een goede plek voor een date 😉 Graag gedaan!

 4. juni 11, 2019 / 11:37 am

  Bohemian Rhapsody en die was fantastisch. De films die je noemt zijn mijn smaak niet helemaal.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   juni 12, 2019 / 8:57 pm

   Oeh, die vond ik ook heel goed! Ah, gelukkig worden er genoeg verschillende films gemaakt 😉

 5. juni 11, 2019 / 4:59 pm

  Ben super benieuwd naar Aladdin! Die wil ik graag deze maand nog gaan kijken. Maar The Hustle lijkt me ook tof! ^^

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   juni 12, 2019 / 8:57 pm

   Je gaat beide films echt heel leuk vinden! Aladdin is echt heel sprookjesachtig 🙂

 6. juni 13, 2019 / 10:46 am

  Ik heb Aladdin ook gezien en vond ‘m geweldig! Ik vond de liedjes voor Jasmine juist wel wat toevoegen, vond die feministische inslag wel tof. Ik vond het jammer dat naast de echte nummers ze soms ook zo even 10 seconden iets zongen, zo musical-achtig. Daar cringe ik altijd een beetje van haha. Maar ik wil ‘m denk ik nog eens zien, de liedjes zitten de hele tijd in mijn hoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.