Mijn verlanglijstje

Met de feestdagen Γ©n mijn verjaardag in het vooruitzicht (ik ben eind januari jarig) vond ik het wel leuk om een verlanglijstje op te stellen. Elk jaar levert het weer grote stress op wat ik nou eigenlijk wil hebben, want voor mijn gevoel heb ik alles wat ik wil hebben al. Ik heb over dit lijstje goed moeten nadenken, maar het is me gelukt om een aantal dingen te verzinnen. Misschien haal je er zelf ook nog inspiratie uit πŸ˜‰

Horloge

Voor mijn werk als docent lijkt het me heel fijn om een horloge te hebben. Ik vind namelijk dat als mijn leerlingen niet op hun mobiel mogen, ik dat ook niet mag. Af en toe moet ik dat wel doen, om te kijken hoe laat het is. Nu heb ik nog een heel groot horloge, maar dat draag ik niet. De batterijen zijn namelijk op. Een mooi horloge dat ik op het oog heb, is er eentje van het merk Cluse. Ik vind het er heel mooi, klassiek uitzien en niet heel opvallend. Met het gouden klokwerk vind ik dit horloge er iets mooier uitzien, maar ik zou voor de zilveren variant gaan, omdat de rest van mijn sieraden ook zilver zijn. Wat ik ook leuk vind aan deze horloges, is dat je niet aan de kleur van het horlogebandje vastzit. Heb je hier genoeg van? Dan koop je gewoon een horlogeband in een nieuwe kleur.

Bron

Statief

Een statief lijkt me ook heel fijn om te hebben. Dan weet ik zeker dat mijn foto’s (bijna) nooit meer bewogen zullen zijn. Als ik nu een foto maak, moet ik ‘m vaak nog tien keer opnieuw maken, omdat ik altijd wel een klein beetje beweeg. Heel fijn als dit niet meer zou gebeuren. Zo zou ik ook een keer een outfitpost kunnen maken. Ik probeerde namelijk laatst foto’s te maken van mezelf en dit ging niet echt goed. Mijn statief? Mijn strijkplank πŸ˜› (lekker creatief!)

Scheurkalender

Elk jaar heb ik een scheurkalender bij de wc hangen. Ik heb al de kalenders van Fokke&Sukke, Loesje en Donald Duck gehad. Ik heb er nog veel meer gehad, maar ik weet niet zo 1, 2, 3 welke kalenders dat geweest zijn. Dit jaar heb ik de National Geographic scheurkalender. Deze bevalt me heel goed! Elke dag een heel mooie foto. De Historische Scheurkalender hangt altijd bij mijn oma. Die vind ik ook interessant om te lezen, maar zou ik niet zelf willen, aangezien ik hem al bij mijn oma kan lezen. De scheurkalender van ‘Mwah’ of ‘Make that the cat wise’ lijken me heel leuk om te hebben. Ook de kalender met ‘Taalvoutjes’ ziet er altijd leuk uit. De 2018-editie van de kalender die ik nu heb, zou ik ook wel leuk vinden om weer te krijgen.

Bron

 

 

Dagjes weg

Wat ik ook altijd heel leuk vind om te krijgen zijn dagjes uit, weekendjes weg, ergens uiteten. Op die manier maak je weer nieuwe herinneringen en die zul je nooit kunnen kwijtraken. Daarom vind ik dit ook altijd leuke cadeau’s om te krijgen, maar ook om te geven.

Letterbord

Al zou ik niet weten waar ik het zou moeten laten, een letterbord vind ik er zo leuk uitzien. Ik heb het al vaak voorbij zien komen op andere blogs. Hoe leuk is het om zo’n bord in je huis te hebben en er elke keer iets anders op te zetten.

Adventskalender

Om ook nog een beetje in de kerstsfeer te komen, vraag ik elk jaar een adventskalender met chocolaatjes. En ja, ik ben zo’n persoon die de discipline heeft om te wachten met het openmaken van weer zo’n hokje tot het ook echt die dag is. Soms vergeet ik zelf om het chocolaatje van een bepaalde dag op te eten en heb ik er de volgende dag twee!

Armband

Aan mijn moeder heb ik gevraagd of ik voor mijn verjaardag een armband mag. Ik wil graag een ‘slavenarmband’ (zo heet dat) met mijn naam en geboortedatum erin gegraveerd. Dit lijkt mij heel mooi om te hebben en persoonlijker kan dit bijna niet.

Bron

 

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

X Marloes

18 Reacties

 1. november 7, 2017 / 7:56 am

  Het is alsof ik naar mijn eigen verlanglijstje zit te kijken, hoewel ik het letterbord recent zelf maar gekocht heb. Daarvoor duurde het mij nog iets te lang voordat het Kerst is! πŸ˜‰ Herkenbare struggle trouwens, ik heb ook voor mijn gevoel alles al en dan kom ik uiteindelijk ook uit op een horloge of leuke activiteiten om te doen! πŸ™‚

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 7, 2017 / 9:50 am

   Ik denk dat ik mezelf nog wel kan inhouden tot na m’n verjaardag (tenzij ik een goede aanbieding vind), vooral doordat ik eerst een plekje ervoor moet verzinnen πŸ˜› Gelukkig zijn leuke activiteiten ook altijd leuk om als verjaardagscadeau te doen. πŸ™‚

 2. november 7, 2017 / 10:32 am

  Super leuke wishlist! Zo’n letterbord is leuk, heb hem ook staan in de keuken met een toffe quote erop.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 8, 2017 / 8:59 am

   Ooh, dat is ook echt een goeie plek om hem neer te zetten!

 3. november 7, 2017 / 7:24 pm

  Een dagje weg gaan vind ik altijd heel erg leuk om te krijgen. Maar dat horloge is ook wel echt heel mooi!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 8, 2017 / 9:00 am

   Ja, dat is altijd ook lekker persoonlijk πŸ™‚ Haha, we gaan het zien of ik ‘m krijg!

 4. november 7, 2017 / 8:06 pm

  Ik heb ook net een letterbord gekocht in de Hema! πŸ˜€ Wou er ook al lang eentje. En deze was de helft goedkoper dan andere varianten op het wereld wijde web. En ik wil stiekem graag een iWatch. Maar jongens, wat een geld! Haha.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 8, 2017 / 9:01 am

   😱 Dadelijk kan ik me niet inhouden als ik ‘m bij de Hema zie! iWatches zijn inderdaad ook heel gaaf, haha. Misschien maar gaan sparen?

 5. november 8, 2017 / 8:51 am

  Mooi dat horloge!! Leuk roze bandje ook πŸ™‚

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 8, 2017 / 9:05 am

   Ik vind ‘m ook echt mooi en een klassieke uitstraling hebben πŸ™‚

 6. november 8, 2017 / 12:27 pm

  Zo’n letterbord heb ik ook al ontelbaar keer voorbij zien komen en ik heb dat dus ook nog Γ ltijd niet. Ook een scheurkalender zet ik elke Kerst op mijn wishlist maar heb ik nog nooit gekregen. Haha. Ik denk dat ik er voor volgend jaar misschien zelf gewoon eentje in huis moet halen πŸ™‚

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 9, 2017 / 12:25 am

   Hahah, dan ben ik dus gelukkig niet de enige die ‘m nog niet heeft! Ahw, dat is wel jammer πŸ™ Zou er dan inderdaad eentje zelf kopen, of extra goed bij iedereen hinten πŸ˜‰

 7. november 8, 2017 / 2:01 pm

  Mooi zo’n slavenarmband, die heb ik vroeger ook wel gehad! Mijn vriend en ik zijn net jarig geweest en op mijn lijstje staan vooral boeken! πŸ˜‰ Uiteindelijk hebben we veel bonnen voor uitjes gehad waar we ook wel erg blij mee zijn!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 9, 2017 / 12:24 am

   Oooh, welke boeken onder andere? Dat soort bonnen zijn inderdaad leuk om te krijgen πŸ™‚

 8. november 9, 2017 / 6:08 pm

  Wat fijn toch om eigenlijk al alles te hebben wat je wilt..
  Een statief is wel echt een aanrader hoor! Ik gebruik hem echt voor alle fotos op mijn blog.
  Bij mij staat een nieuw bankstel op mijn verlanglijstje πŸ˜€

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 9, 2017 / 7:28 pm

   Heb je nog tips voor het kopen van een statief? πŸ™‚ Ooooh, leuk zeg! Ik zit elke dag op het loungegedeelte van mijn bank, haha! De rest van de bank gebruik ik voor rommel.

 9. november 11, 2017 / 6:22 pm

  Haha het probleem met mijn verlanglijstje is dat ik dat ook gebruik als ik zelf ga shoppen en dan dikwijls dingen koop die mijn ouders of zus ook net willen kopen voor mij. Oeps! Eigen fout natuurlijk πŸ˜‰ En ah ik moet ook dringend een adventskalender inslaan haha, vorig jaar waren die al allemaal op als ik de mijne wilde kopen!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 11, 2017 / 8:25 pm

   Hahaha, ja dat is herkenbaar zeg! Maar ik hou mezelf in als ik al weet wat ik ga krijgen πŸ˜›

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.