Mijn verlanglijstje van mokken

Elke dag begin ik het liefst met het drinken van thee. Als ik er thuis geen tijd voor heb, drink ik of als ik op mijn stage kom thee of neem ik thee in een thermoskan mee naar mijn colleges. Dat ik een enorme theefan ben, konden jullie al weten. Ik kan soms ook uren op internet zoeken naar de leukste mokken, om ze vervolgens niet te kopen, want ik heb er al zoveel. Tijdens een zoekactie kwam ik weer heel veel leuke mokken tegen, die ik met jullie wilde delen. Het is natuurlijk (bijna) de tijd van Sinterklaas en Kerst en misschien halen jullie hier nog inspiratie uit!

mok 1mok 2mok 3mok 4mok 5mok 6mok 7mok 8mok 9

Ik vind elke mok er zo leuk uitzien! De flamingomokken zien er zo vrolijk uit. Chip uit Belle en het Beest mag natuurlijk ook niet ontbreken. Die zou ik heel graag willen hebben. Mok 3 en 4 heb ik zien staan in het Dordrechts Museum en sindsdien staan mokken van die maakster op mijn verlanglijstje. Cactussen en eenhoorns zijn natuurlijk altijd hip om te hebben. En die gesloten oogjes vind ik heel toepasselijk als ik ‘s avonds voor het slapengaan nog even een kopje thee drink.

Welke mok vind jij het leukst? Heb je thuis een favoriete mok?

X Marloes

Dit is ook leuk voor jou

14 reacties

  1. Veel te leuk! Wij hebben thuis ook geen enkel mokkenpaar, het is een samenraapsel van souvenirmokken en dergelijke en dat vind ik geweldig! β™₯ Nummer 6 en 9 zijn zo over-the-top schattig dat ik ze mΓ³Γ©t hebben!

  2. Wat een super leuke mokken! Zelf heb ik er zo veel dat ik van mama niet meer mag kopen omdat er geen plaats meer is in de kast haha. Mijn favoriete is mijn blond beauty mok πŸ™‚

  3. Ohhw wat zijn deze leuk zeg! Die uit Beauty & the beast is echt geniaal, haha. Die met die dichte ogen/ wimpers erop is ook mega leuk! Heel toepasselijk voor vlak voor het slapengaan inderdaad, hihi πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.