Mijn nieuwste aankoop | Letterbord

Deze donderdag had ik met een vriendin afgesproken om wat te gaan eten bij Happy Italy. Ik had tot half zes college en om half zeven zou ik bij het restaurant moeten zijn. Zo had ik nog wat tijd over. Het was te weinig tijd om weer naar huis te gaan en even te relaxen, dus besloot ik nog wat winkels in en uit te lopen. Veel winkels zijn doordeweeks nog tot zeven uur open, dat kwam voor nu heel goed uit.

De regendruppels vielen op mijn hoofd en de koude wind maakte het er niet beter op. Snel liep ik een winkel in, de Blokker. Hier keek ik wat rond en toen zag ik het: een mooi, zwart letterbord. Sommige van jullie weten hoe graag ik die wilde. Bij de Hema was het bord al weken uitverkocht. Na een halfuur door de winkel te hebben gelopen, besloot ik toch het letterbord te kopen. En wat ben ik er blij mee!

Na het etentje ben ik snel naar huis gefietst en pakte ik de doos, waar het letterbord en de letters in zaten, uit. Ik wilde er zo snel mogelijk mee aan de slag gaan! Toen kwam het moeilijkste gedeelte: wat zou ik erop zetten? De hele dag luisterde ik kerstliedjes, dus ik heb hier dan ook een zin van op het letterbord gezet.

Het bord voelt licht aan. De kwaliteit is zeker goed, vooral aangezien het bord ‘maar’ vijftien euro kostte. De letters zijn makkelijk van hun verpakking te halen en blijven goed op het bord zitten. Wat ik wel mis zijn leuke versiersels. Er zitten wel letters, cijfers en tekens bij, maar ik zou het ook leuk vinden om een kerstboom, ballonnen, dieren enzovoorts op mijn bord erbij te doen. Ook is het jammer dat het bord geen standaard heeft. Je kan ‘m wel ophangen, maar als je het ergens wil neerzetten, moet dat ergens stevig tegen de muur.

Voor nu heb ik het bord even op de grond onder mijn tv gezet, zodat ik er elke keer goed naar kan kijken. Ik denk dat ik ‘m binnenkort een plekje geef op een bijzettafel.

Tips voor leuke quotes en voor leuke versiersels voor op mijn letterbord zijn zeker welkom!

Heb jij een letterbord?

X Marloes

Dit is ook leuk voor jou

19 reacties

 1. Oeh leuk! En oh, Happy Italy, ik was ooit in Eindhoven een vriendin gaan bezoeken en toen zijn we daar gaan eten, was zo goed! Nog een paar leuke quotes:

  It never hurts to keep looking for sunshine
  This senorita needs a margarita
  Live life like your blood type, B+
  Remember life is more than fitting in your jeans
  50% idk, 50% idk

 2. Wat een superleuk bord! Ik vind zoiets ook heel gaaf om nog eens te kopen voor mijn kamer. Het lijkt me alleen best veel gedoe om er een tekst op te zetten, dus ik ben bang dat ik er dan steeds dezelfde tekst op zou laten staan πŸ˜‰

  1. Ja he! Het is echt heel makkelijk om de tekst erop te doen en eraf te halen. Ik denk dat het moeilijkste een leuke tekst verzinnen is πŸ˜›

 3. Ik heb er laatst ook eentje gekocht, maar van Hema. Ook voor die prijs. Bij de Hema verkopen ze nog gekleurde letters voor er op, dus die heb ik ook gekocht. Ik vind het echt super mooi staan! Bij ons staat het op de boekenkast boven de tv en momenteel staat er een quote van Harry Potter op πŸ˜€

  1. Ooh, dan ga ik die gekleurde letters ook maar kopen! Die zullen vast op mijn bord passen πŸ™‚ Ohja, een quote van Harry Potter is ook heel leuk om erop te doen πŸ˜€ Ga ik onthouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.