Eigen huis & tuin

Ik wilde al heel lang een artikel schrijven over de planten die ik in huis heb, want ik heb best een aardige verzameling minicactusjes en vetplanten. Vorige week vrijdag besloot ik dan ook om te beginnen met het maken van foto’s voor dit artikel, toen ik opeenshet busje van het RTL 4-programma ‘Eigen huis & tuin’ aan de overkant van mijn straat zag staan. Hoe ironisch is dat?

Nieuwsgierig als ik ben heb ik een aantal uur af en toe naar buiten gekeken om te zien wat ze aan het doen waren. Ik kon niet zien hoe de opnames gingen, want ik zag alleen de voordeur. Wel kon ik het begin zien, toen ze heel ‘spontaan’ het huis binnenkwamen en wat de rest van de productiemensen aan deze kant van het huis deden.

Binnen!

Ik dacht dat ze al een hele tijd bezig waren met de opnames, ondanks dat het pas half tien ’s ochtends was toen ik ze opmerkte. Ze liepen het huis in en uit. En in en uit. Zo ging dat een tijdje door, tot de voordeur dichtging. Pas toen begonnen de echte opnames. Nadat de bewoonster zo’n vijf keer de deur ‘verrast’ opendeed en werd geknuffeld door de presentatrice, gingen ze toch echt naar binnen om te filmen.

Heel de dag zijn ze bezig geweest met de opnames. Toen ik ’s avonds rond negen uur thuiskwam, waren ze nog bezig met filmen. Kun je je het voorstellen? Van ’s ochtends tot ’s avonds aan het filmen voor รฉรฉn aflevering van Eigen huis en tuin! Dan moet het wel hรฉรฉl mooi zijn geworden ๐Ÿ˜› Ik ben heel benieuwd hoe het is geworden en ga zeker de komende weken naar het programma kijken.

De post over mijn planten houden jullie nog van mij tegoed!

Heb jij wel eens filmopnames meegemaakt?

X Marloes

8 Reacties

 1. november 3, 2017 / 10:33 pm

  Haha wat grappig, ook leuk om die aflevering dan terug te gaan kijken ja!
  Ik ben wel eens bij tv opnamen van Paul de Leeuw geweest (werd ik vanuit het publiek geinterviewd) en heb vroeger een keer meegedaan aan Lingo haha.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 4, 2017 / 10:53 am

   Wat leuk dat je bij Paul de Leeuw bent geweest! En heel gaaf dat je mee hebt gedaan aan Lingo, hahah! Dat wilde ik ook altijd wel toen ik er als klein meisje naar keek.

 2. november 4, 2017 / 8:07 am

  Grappig om dat dan te zien! En klinkt allemaal erg spontaan ๐Ÿ˜‰ Alsnog ben ik benieuwd over je blog over je plantjes. Ik wilde dat ook binnenkort doen, heb nu ook wat planten staan, zo leuk!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 4, 2017 / 10:54 am

   Ja hรจ, lekker spontaan ๐Ÿ˜› De blogpost over plantjes komt komende week online. Ben ook benieuwd naar jouw plantjes! Ze zijn inderdaad zo’n toevoeging aan je huis ๐Ÿ™‚

 3. november 4, 2017 / 3:14 pm

  Haha grappig om te zien… Ben benieuwd over je plantjes blog!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 4, 2017 / 9:18 pm

   Ja, vond het ook echt grappig! Die komt waarschijnlijk woensdag online ๐Ÿ˜‰

 4. november 5, 2017 / 8:33 pm

  Haha altijd wel leuk om zoiets mee te maken!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   november 6, 2017 / 11:15 am

   Jaa! Maak je niet elke dag mee, zo voor de deur, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.