Echte Post Is Cool | Wat heb ik gegeven en ontvangen?

Een tijdje geleden zag ik bij Inge en Northflix de oproep staan om mee te doen aan Echte Post Is Cool. De oproep die ik eerdere edities steeds te laat zag. Snel schreef ik mij in. Een paar dagen later kreeg ik mijn lootje en het shoppen kon beginnen! Wat vond ik het spannend: ik had natuurlijk wel een lijstjeΒ gekregen met wat mijn lootje leuk en niet leuk vond, maar ik vond het nog best lastig om cadeautjes te krijgen. Bij alles dacht ik: ‘Zou ze dit wel leuk vinden?’ Op een gegeven moment zette ik mij hier overheen en kocht ik leuke spulletjes. Ik had een beetje zo’n Sinterklaasgevoel. Eenmaal alle spulletjes kwam ik er weer thuis achter dat ik geen cadeaupapier meer had. Terug naar de winkels! Gelukkig woon ik vlakbij veel winkels, dus ik was binnen tien minuten weer thuis. Met veel plezier pakte ik de cadeautjes in en schreef ik nog een kaart.

Donderdag ontving ik mijn EPIC-cadeau. Wat vond ik het lastig om die niet meteen al uit te pakken. Gelukkig mocht iedereen die meedeed, vanochtend het pakket openmaken! In deze post laat ik zien wat ik heb gegeven en aan wie, en wat ik heb gekregen van wie.

Wat heb ik gegeven?

Mijn lootje was Elisabeth. Ik ben de stad een paar keer doorgelopen, voordat ik alle cadeautjes had gekocht. Ik kende haar niet, voordat ik meedeed aan EPIC, maar gelukkig had ze moeten invullen wat ze wel en niet leuk vond en had ik haar blog en Instagram om inspiratie op te doen.

Ik kocht onder andere een kaartenset, een zeepje en een thee-ei. Ik had gelezen dat Elisabeth veel aan snailmail doet, vandaar de kaarten, stickers en washitape.

Wat heb ik gekregen?

Het was even onduidelijk van wie ik mijn pakket had gekregen, maar gelukkig kreeg ik een mailtje van Mary-Lou. Ze heeft echt een geweldig cadeaupakket voor mij samengesteld.

Ik kan ook echt zien dat ze veel research heeft gedaan op mijn blog en Instagram. Bij elk cadeautje zat een kaartje met een hint. De stempels van Keith Haring heb ik meteen uitgeprobeerd en wat werken ze goed! Ook de mok heb ik meteen gebruikt. De muizen zijn voor mijn katten, heel lief dat Mary-Lou aan hen heeft gedacht. De sokken vind ik echt te leuk! Ik ben groot fan van Happy Socks, ze maken elke outfit zoveel vrolijker. Dan heb ik nog een kleurboek gekregen, omdat er bij Day Zero Project als doel staat dat ik een kleurplaat wil inkleuren. Het zijn erg uitgebreide kleurplaten, dus hier ben ik wel even zoet mee, haha! Als laatste heb ik nog een lekker zakje thee gekregen en leuke woordmagneten voor op de koelkast.

Bedankje

Wat vond ik het superleuk om me te doen aan Echte Post Is Cool. Ik hoop ook zeker dat het nog vaker georganiseerd wordt. Monsieur Mango en Northflix, erg bedankt voor het organiseren hiervan!

Heb jij wel eens meegedaan aan Echte Post Is Cool?

X Marloes

25 Reacties

 1. april 21, 2018 / 4:14 pm

  Wat geweldig! Ik baal nu wel dat ik dit niet op tijd zag.

 2. april 21, 2018 / 5:07 pm

  Zo leuk! Zie ineens allemaal van die blogjes en Instagramposts verschijnen over EPIC. Volgende keer wil ik ook graag meedoen want ik heb het al elke keer gemist helaas!

 3. april 21, 2018 / 6:27 pm

  Superleuk! Volgende keer ik misschien ook wel meedoen πŸ™‚

 4. april 21, 2018 / 7:23 pm

  Ik sluit me aan bij de dames hierboven, volgende keer ook maar meedoen!! Wat een leuke post zeg πŸ˜€

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 11, 2018 / 10:02 am

   Zeker leuk als jullie allemaal de volgende keer meedoen! πŸ™‚

 5. april 22, 2018 / 9:27 am

  Wat een tof pakketje heb je samengesteld en ook je ontvangen pakket ziet er heel gaaf uit. Vooral die stempels zijn zo leuk!
  Ik vind EPIC ook z’n gaaf project. De volgende editie doe ik absoluut weer met veel plezier mee πŸ™‚

 6. april 22, 2018 / 9:30 pm

  Wat mega leuk heb je dit gedaan zeg! ben benieuwd naar je volgende editie!

 7. april 23, 2018 / 12:14 pm

  Leuk! Ik heb ook meegedaan, en hoop de volgende keer zeker weer! Leuk pakket heb je gemaakt en gekregen.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 11, 2018 / 10:02 am

   Ik hoop ook op een volgende keer! Dankje πŸ™‚

 8. april 23, 2018 / 6:52 pm

  Leuk pakket heb je gemaakt, maar ook gekregen! Vooral de Happy Socks πŸ˜€

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 11, 2018 / 10:01 am

   Hihi, ja, die zijn leuk he πŸ˜‰

 9. april 24, 2018 / 9:17 am

  Ohhh wat een toffe pakketjes! Zowel degene die je hebt gegeven als ontvangen. De stempels zijn ook heel erg leuk en die sokken zijn echt awesome! Leuk ook dat je zoveel research hebt gedaan naar je lootje, dat vind ik zelf altijd het leukste om te doen πŸ™‚

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 11, 2018 / 10:01 am

   Jaaa het researchen vond ik echt leuk! Dan leer je meteen iemand kennen πŸ™‚

 10. april 25, 2018 / 9:16 pm

  ZO zo leuk! Ik zie bij iedereen nu voorbij komen wat ze ontvangen hebben en ook jij hebt echt gave spulletjes gekregen. Veel plezier ermee girl! <3

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 11, 2018 / 10:01 am

   Aaaah thanks girl <3

 11. april 26, 2018 / 6:54 pm

  Heel leuk. Ik ben sowieso gek op post en doe graag aan snailmail. Een pakketje met allemaal cadeautjes is sowieso altijd leuk. Lief dat er aan je katten is gedacht, inderdaad!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 11, 2018 / 10:00 am

   Ik had nog nooit gehoord van snailmail, maar voor mijn lootje zocht ik het op. Superleuk!

 12. april 30, 2018 / 6:13 pm

  Wauw wat leuk! Ik probeer de laatste tijd wat vaker een echte kaart naar mensen te sturen. Wordt er zelf al blij van van het versturen haha.
  Weet je wanneer er weer zo een Echte Post Is Cool actie is? Doe dan graag mee!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 3, 2018 / 5:42 pm

   Als je een keertje een kaartje wil uitwisselen met mij, bied ik me zeker aan! πŸ™‚
   Het is nog niet zeker wanneer en of er nog een keer een EPIC komt, maar als ze er weer eentje organiseren zal ik het je laten weten!

 13. mei 1, 2018 / 8:57 am

  Wat een leuk pakketje heb je gegeven, maar ook een hele leuke gekregen! Die Happy Socks, te gek! Leuk dat je meedeed. πŸ™‚

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 3, 2018 / 5:43 pm

   Ik vond het ook super leuk om mee te doen! πŸ™‚

 14. mei 1, 2018 / 9:22 pm

  Zo leuk om dat voor elkaar te doen. Ik zie het vaak ineens dan op Twitter veel voorbij komen en dan denk ik “Oh ja, de #EPIC’s zijn weer bezig!” πŸ˜€ Zo cool! Ik ben net als Ivon ook weer bezig met echte kaartjes schrijven, want ik ben dat online in elkaar flansen zo zat. Ik wil het gewoon lekker zelf doen en het weer wat persoonlijker maken! Liefs!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 3, 2018 / 5:43 pm

   Ik vond het echt zo leuk om mee te doen!! Echte kaartjes wil ik ook meer schrijven, dus als je er eens eentje wil ontvangen, zou ik dat leuk vinden! πŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.