Echte Post Is Cool #7| Wat heb ik gekregen?

Eind maart vroeg ik mij af of er weer een nieuwe EPIC georganiseerd zou worden. Alsof Inge mijn gedachten had gelezen, opende zij een inschrijving voor een nieuwe editie. De vorige keer deed ik ook mee en dat vond ik zo leuk dat ik deze keer niet over wilde slaan. Dus ik schreef mij in.

Wat is Echte Post Is Cool?
Na de inschrijving wordt er geloot. Inge stuurt iedereen een mail met de naam, interesses en adres van degene voor wie zij een pakketje moeten samenstellen. Dan is het tijd om te shoppen. Op basis van de gegevens die je hebt ontvangen, het kijken op de blog/Instagram van je lootje, koop je leuke spulletjes en maak je eventueel nog iets.

Wat heb ik gekregen?
De vorige editie schreef ik over wat ik gekregen en gegeven had. Aangezien mijn lootje haar pakketje nog niet heeft uitgepakt, sla ik het ‘gegeven’-gedeelte over. 18 mei mochten we onze pakketjes openen. Net als vorig jaar, was de gever vergeten haar naam ergens op te schrijven. Gelukkig vertelde Inge mij dat Jenniek degene was die dit pakketje had samengesteld. Heel leuk.

Cactuskaarsjes

Allereerst pakte ik deze twee leuke cactuskaarsjes uit. Alsof Jenniek wist dat ik met deze kaarsen in mijn hand heb gestaan. Ze passen goed bij mij, want ik hou van cactussen en heb er ook een aantal in mijn huis staan. Voorlopig laat ik ze staan ter decoratie. Zonde om ze aan te steken.

Nature Line

Vervolgens ontdekte ik dit doosje met amandel- en pruimballetjes. Ze zijn geheel veganistisch. Ik vind het altijd leuk om voor mij nieuw voedsel te ontdekken. Ze zijn niet voor herhaling vatbaar, maar ik had ze zeker zelf uit nieuwsgierigheid gekozen kunnen hebben.

Lampjes en showergel

Deze leuke slinger met lampjes zat ook in het pakket. Vooral als het ’s avonds vroeg donker is, hang ik graag lampjes op in huis. Dat ziet er heel gezellig uit.
De showergel is helemaal veganistisch en dierproefvrij. Ik zocht het even op en het merk blijkt van de Action te zijn. Wist helemaal niet dat die winkel ook dierproefvrije producten verkocht.

Kruidenpotjes

Het laatste cadeautje bevatte deze leuke kruidenpotten. Ik heb meteen de aarde die erbij zat erin gedaan, samen met de zaden. Er staat op dat de kruiden binnen tien à twintig dagen goed zijn, dus ik ben benieuwd. Normaal gesproken kan ik zelfs cactussen dood laten gaan, maar ik hoop toch echt dat het mij lukt mijn eigen kruiden te kweken.

Heb jij ook meegedaan aan EPIC?

Liefs,
Marloes

7 Reacties

 1. mei 20, 2019 / 3:28 pm

  Ah serieus, was ik mijn naam vergeten? Haha, dat zie ik dus nu pas… sorry! De showergel is volgens mij vrij nieuw bij de Action hoor. Er zijn nog meer producten van 🙂

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 20, 2019 / 8:47 pm

   Haha, geen probleem, joh! Kwam er snel genoeg achter. Oeh, ga ik eens naar kijken.

 2. mei 20, 2019 / 4:37 pm

  Wat leuk! Vooral de kaarsjes en de kruidenpotten vind ik heel gaaf. Veel plezier ermee.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   mei 20, 2019 / 8:47 pm

   Ja, die vind ik ook ’t leukst. Dankjewel!

 3. mei 27, 2019 / 2:01 pm

  Die kaarsjes zijn echt ontzettend leuk zeg! Dat van de plantjes is heel herkenbaar, ik heb eens een cactus te veel water gegeven en toen ging ie dood. Hopelijk krijg jij lekkere kruiden!

 4. mei 28, 2019 / 10:27 am

  Wat leuk dat Jenn die moeite voor je heeft gedaan. Post is altijd een feestje en al helemaal als er cadeautjes in zitten. Super tof.

  Ik heb niet meegedaan. Ik ben net een nieuwe instagram account gestart voor mijn snailmail die de deur uit gaan. En daar kan ik nu heerlijk creatief in zijn. Ik heb dankzij mijn nieuwe account (dit weekend gestart: wicked.paper) ook al 6 nieuwe snailmail maatjes gevonden en ik kijk er echt naar uit om post (terug) te ontvangen. Daar zullen dan ook kleine papieren cadeautjes in zitten en daar word ik erg blij van. Maar voor een andere keer lijkt zo’n swap me ook leuk.

 5. juni 2, 2019 / 1:50 pm

  Geweldige foto met kat!
  En wat een leuke dingen heb je gekregen. Post krijgen is altijd leuk, maar met zulke post helemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.