3 kerstfilms die je gezien móét hebben

Het is bijna kerst! Ik ben bang dat het weer geen witte kerst wordt, maar dat mag de pret niet drukken. Begin december begon ik al met het luisteren naar kerstmuziek (als het al niet in november was). Heerlijk vind ik dat. Zo kom ik meteen in de kerststemming. Afgelopen week had ik het geluk dat ik beide dagen vroeg klaar was met stage. In plaats van dingen doen voor mijn eigen studie, heb ik lekker twee middagen films gekeken op Netflix. Drie films die ik heb gezien wil ik met jullie delen. Die zijn echt de moeite waard om te kijken. Alle drie romantisch, kerstachtig en leuk om te zien!

Christmas inheritance

Bron

Deze film gaat over Ellen, een verwend meisje dat haar vaders bedrijf gaat overnemen. Voordat haar vader zijn bedrijf aan haar toevertrouwd, wil hij dat ze in het plaatsje verblijft waar hij is opgegroeid. Op deze manier zal ze leren dat je hard moet werken als je iets wil bereiken.

Het is een heel leuke film om naar te kijken. Ellen is verloofd met een man die, volgens mij, alleen maar op geld uit is. Als ze naar de plaats van haar vader gaat, ontmoet ze er een andere jongen die haar niet leert kennen als de erfgename van het succesvolle bedrijf. Vanaf het begin is het redelijk voorspelbaar wat er tussen die twee gaat gebeuren, maar hé, is dat niet zo ongeveer bij elke romcom zo? Zeker een aanrader als je van romantische films houdt die ook een kerstsfeer hebben.

Voor deze film heb je wel Netflix nodig, want het is een Netflix Original film. Dus kijk een vriend(in) even lief aan als je zelf geen account hebt 😉

A Christmas Prince

Bron

Amber is een journaliste die undercover te werk gaat. Ze wordt aangezien als de Amerikaanse docente voor het dochtertje van de koningin. Op die manier komt ze makkelijk in de koninklijke familie terecht en leert ze deze goed kennen. Zo kan ze een goed, roddelachtig stuk schrijven over deze familie. Maar, wil ze dat wel nadat ze de kroonprins echt goed leert kennen?

Weer zo’n romantische film, maar heerlijk om naar te kijken! Zorg ervoor dat je lekker op de bank ligt met een kopje thee en een dekentje erbij.

Ook voor deze film heb je een Netflixaccount nodig, aangezien het een Netflix Original film is (veel kerstfilms hebben ze uitgebracht zeg!)

The Spirit of Christmas

Bron

Kate gaat naar Vermont om een hotel te verkopen. Niemand durft het te verkopen en te taxeren, omdat het er zou spoken… Kate gelooft niet in die onzin. Ze overnacht in het hotel en ontmoet het (knappe!) spook. Hij zit vast aan een vloek, waardoor hij niet verder kan. Wil ze het huis nog wel verkopen, of zou ze het liever zelf houden? En, kun je verliefd worden op een persoon als hij niet meer leeft?

Dit vond ik echt de allerbeste film van die drie films. Tuurlijk was het ook weer een super romantische film, maar op een gegeven moment zitten er wel een paar wat engere stukjes in… Die wil je niet zien als je in je eentje thuiszit met alle lichten uit om twaalf uur ’s nachts. Het is namelijk wel een film waar spoken/geesten een rol in spelen.

Heb jij (één van) deze films al gezien? En heb je nog tips voor leuke kerstfilms?

X Marloes

6 Reacties

 1. december 23, 2017 / 9:13 am

  Ik vond A Christmas Prince leuk. De andere twee staan nog op mijn lijstje. Vorig jaar heb ik nog wel wat leuke films gezien. Arthur Christmas en Ice Sculpture Christmas, maar volgens mij zijn ze van Netflix af.

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   december 23, 2017 / 11:55 pm

   Ik ga even kijken of ik die films nog ergens kan vinden! Ben nu heel benieuwd, hahah. 😄

 2. december 23, 2017 / 9:08 pm

  Oeps, ik heb ze alle drie nog niet gezien!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   december 23, 2017 / 11:57 pm

   Dan heb je nog wat te doen, hihi!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   december 23, 2017 / 11:57 pm

   Ja, die moet je echt zien hoor!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.