Day Zero Project | Update 2

Ik kan wel zeggen dat deze maand een slechte maand was voor mijn Day Zero Project. Een paar dagen geleden moest ik mijn LIO-dossier aanleveren. Dat is een stagedossier waar heel veel bewijzen in moeten staan waarmee jij aantoont dat je een goede docent bent. Dat levert een hoop stress op kan ik je zeggen. Nu moet ik maximaal tien dagen wachten tot ik hoor of ik een assessment (gesprek) mag doen bij een assessor (degene met wie je het gesprek voert). Dus de stress is nog niet voorbij helaas. Door deze deadline, stond mijn blog even op een lager pitje, maar ik ben van plan weer helemaal terug te komen! Goed, terug naar het DIP en wat ik deze maand heb bereikt. Door alle drukte is ook deze update later dan mijn bedoeling was. Maar: beter laat dan nooit!

Behaalde doelen

22. Behaal 300 volgers op Instagram.

Dit was een van de doelen die ik had gesteld, met oog op mijn blog. Ik weet niet precies wanneer ik het heb behaald, maar ik vind het wel erg gaaf dat dit is gelukt. Wat ik merk, is dat als ik op mijn Instagramaccount een foto van een nieuwe blogpost plaats, toch best wat mensen via dit medium op mijn blog terecht komen.

37. Maak bananenpannenkoekjes als ontbijt.

Ik had een hele slechte loop gedaan (hardlopen) en zo’n zin in een lekker ontbijt om toch een goede start van mijn dag te hebben. Dus besloot ik spontaan om bananenpannenkoekjes te maken. Heerlijk ontbijt en de pannenkoeken waren goed gelukt.

89. Ga uiteten bij The Jane in Antwerpen.

Met mijn vriend ging ik uiteten bij The Jane! Wauw, wat een gave ervaring zeg. Meer is te lezen in de post die ik erover heb geschreven.

Doelen waar ik mee bezig ben:

026. Leer elke maand iets nieuws door een willekeurige Wikipediapagina te lezen (2/32).

Eerlijk toegegeven: ik heb heel veel willekeurige Wikipediapagina’s gelezen. Het is zo leuk om op die knop te klikken en iets te lezen wat je anders waarschijnlijk toch niet had gelezen. De grappigste pagina vond ik over Aron, een Pokรฉmon. Ik wist niet dat er voor Pokรฉmon ook pagina’s op Wikipedia te vinden waren! Nu weet ik hoe deze eruitziet.

066. Ga vier keer naar de kapper (1/4).

Voor het eerst in een half jaar ben ik weer naar de kapper geweest. Ik ga tegenwoordig naar de Kappersakademie in Rotterdam. Die is lekker betaalbaar en tot nu toe knippen ze me er elke keer goed. Het fijne is ook dat de docenten er rondlopen en controleren of alles goed gaat.

074. Gebruik 5 keer een gezichtsmasker (3/5).

Vroeger gebruikte ik vaker gezichtsmaskers. Deze maand heb ik er weer twee gebruikt. Een charcoal peel-off masker en een stroopwafelmasker van de Hema. Ik merk eigenlijk nooit iets van gezichtsmaskers, maar ik vind het altijd wel een fijn momentje voor mezelf. Het stroopwafelmasker was echt een jaar niet te koop bij de Hema, dus ik heb er meteen drie gekocht toen ze eindelijk weer in de winkel waren. En, wauw, wat ruikt dat masker lekker! Het wordt helemaal warm als je het aanbrengt op je gezicht en je hebt echt het gevoel dat je een warme stroopwafel bent, hihi!

Voor nu mislukt doel:

075. Tien weken lang elke week sporten (8/10).

Ja, ik had al acht weken achter elkaar hardgelopen. En toen kwam er de week waarin ik echt geen motivatie kon vinden om te sporten. Heel zonde, want dit doel had ik bijna in the pocket. Ach, over een paar weken heb ik het vast en zeker wel gehaald!

X Marloes

8 Reacties

 1. juni 7, 2018 / 12:46 pm

  Ah jammer van het sporten, maar je hebt nog even de tijd he, gaat je vast lukken! Mooi op weg met de andere doelen ๐Ÿ™‚

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   juni 16, 2018 / 8:25 pm

   Hahaha, ja, gelukkig heb ik nog eventjes! ๐Ÿ™‚

 2. juni 7, 2018 / 6:45 pm

  Die wikipedia random knop lijkt me echt leuk haha, die ga ik zeker onthouden voor een verloren uurtje op de zondag ๐Ÿ˜‰ Altijd leuk om nieuwe dingen te leren, en ik ben fan van random weetjes haha.
  Ook al heb je misschien niet super veel progress gemaakt, iedere voortgang is er eentje toch!!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   juni 16, 2018 / 8:24 pm

   Hahahaha, ja het is echt een leuke knop! Ook om even tussendoor weer iets randoms te leren.

   Dat is zeker waar ๐Ÿ™‚

 3. juni 8, 2018 / 8:16 am

  Je kan altijd opnieuw beginnen met je sportdoel hรฉ, er komen nog genoeg periodes van 10 weken aan ๐Ÿ˜€ Ik vind die willekeurige Wikipediapagina’s ook super tof!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   juni 16, 2018 / 8:23 pm

   Hahah, ik ben er opnieuw mee bezig!

   Jaaa, het werkt echt verslavend om op dat knopje te drukken.

 4. juni 9, 2018 / 2:54 pm

  Hahaha, dat stroopwafelmasker, zalig, ik wist niet dat ze die hadden! Misschien eens proberen, al herinner ik me wel dat mijn huid vroeger nogal gevoelig was aan die maskertjes ๐Ÿ™‚ En ah The Jane, ik ga in december nog eens (twee jaar geleden eens gedaan), kijk ik ook al echt naar uit!

  • Mevrouw Marloes
   Auteur
   juni 16, 2018 / 8:22 pm

   Misschien dat als je ‘m koopt, je het masker eerst op een klein gedeelte van je huid moet testen ๐Ÿ™‚

   Oooooooh gaaf! Ik zou ook zo weer willen eten bij The Jane. Misschien over een paar jaar weer (fingers crossed), hahah!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.