Over

Mijn naam is Marloes. Ik ben student bij de Lerarenopleiding Nederlands aan de Hogeschool Rotterdam. Tegelijkertijd ben ik een beginnend docent, want hé, zijn niet alle studenten van lerarenopleidingen dat?

Tijdens mijn studie (en dus ook mijn stages) beleef ik veel dingen. Leuke dingen die ik op wil schrijven, zodat ik ze blijf onthouden. En gekke dingen, dingen die ik van mij af wil schrijven. Die belevenissen zal ik op dit blog plaatsen. Misschien herken je je er wel in, misschien ook niet.

Mijn kritische houding houd ik in ieder geval niet voor mezelf. Daarvoor heb ik Mevrouw Marloes bedacht. Mevrouw, omdat mijn leerlingen zo moeten noemen. Marloes, nou, dat spreekt voor zich!

Aangezien mijn leven niet alleen bestaat uit lesgeven en studeren, zul je ook andere onderwerpen op mijn blog tegenkomen. Stedentrips, museumbezoeken en events waar ik heen ben geweest zullen hier ook te vinden zijn. En ja, willekeurige posts zullen ook niet ondenkbaar zijn op mijn stukje internet.
Wanneer ik een boek heb uitgelezen, zal ik hier een review over schrijven. Uiteindelijk is het dus een soort lifestyle blog (want hé: het is mijn leefstijl).

Schrijven vond ik als klein meisje al leuk en om die hobby niet kwijt te raken is Mevrouw Marloes er.

Ik probeer om de dag een blogpost online te zetten. Dit lukt soms niet, door mijn studie-/stagelast, maar ik doe mijn best!

dav

Disclaimer: Alle teksten en foto’s op Mevrouw Marloes zijn door mij gemaakt, behalve wanneer anders is aangegeven. Bij het gebruik van mijn tekst en/of foto’s, graag eerst contact opnemen via info@mevrouwmarloes.nl. Mijn naam dient altijd vermeld te worden bij gebruik van de tekst en/of foto’s.

2 reacties

  1. Je hebt echt een ontzettend leuke persoonlijke blog! Ik vraag me nog wel even af waar je precies les in geeft. Misschien ook leuk om te benoemen? Of lees ik daar nu volledig overheen? En wat heb je een onwijs lief katje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *