Over

Mijn naam is Marloes. Ik zit in het laatste jaar van de lerarenopleiding en ben daarnaast werkzaam als docent Nederlands op een middelbare school. Om naast studeren en lesgeven ergens mijn creativiteit kwijt te kunnen, ben ik mijn blog begonnen.

Op mijn blog kun je posts tegenkomen over verschillende onderwerpen. Naast dat ik docent ben en studeer, loop ik sinds halverwege maart hard. Ik vind het leuk om musea te bezoeken en als er tijd voor is om een weekendje weg te gaan.

Ik probeer wekelijks een artikel te plaatsen. Dit lukt helaas niet altijd, omdat ik het dan simpelweg te druk heb met andere werkzaamheden.

Schrijven vond ik als klein meisje al leuk en om die hobby niet kwijt te raken is Mevrouw Marloes er.

 

dav

Disclaimer: Alle teksten en foto’s op Mevrouw Marloes zijn door mij gemaakt, behalve wanneer anders is aangegeven. Bij het gebruik van mijn tekst en/of foto’s, graag eerst contact opnemen via info@mevrouwmarloes.nl. Mijn naam dient altijd vermeld te worden bij gebruik van de tekst en/of foto’s.

2 reacties

  1. Je hebt echt een ontzettend leuke persoonlijke blog! Ik vraag me nog wel even af waar je precies les in geeft. Misschien ook leuk om te benoemen? Of lees ik daar nu volledig overheen? En wat heb je een onwijs lief katje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *